tomiisek píše:No nevím, již asi před 2 měsíci jsem jí na netu viděl levněji...
mesab píše:tomiisek píše:No nevím, již asi před 2 měsíci jsem jí na netu viděl levněji...
Jaký to byl shop mi asi nepovíš, český, slovenský nebo zahraniční ? Já jsem nižší cenu nenašel.
tomiisek píše:mesab píše:tomiisek píše:No nevím, již asi před 2 měsíci jsem jí na netu viděl levněji...
Jaký to byl shop mi asi nepovíš, český, slovenský nebo zahraniční ? Já jsem nižší cenu nenašel.
http://www.master-shop.cz/pioneer-pdp-l ... 135927.htm
ntriq píše:ale to už bylo jasný když přešli na panely od Panasonicu.
Tím si táké podřízli větev a tvrdit že panely jsou stále KURO ale linka VIERA je hloupost.
"
fwefw píše:Ta cena za 5090 je šílená a to nemluvím o 500A...
martinhamr píše:fwefw píše:Ta cena za 5090 je šílená a to nemluvím o 500A...
Tvůj příspěvek je z mého hlediska stejně hloupej jako říkat že nemá cenu aby se prodávali auta jako je BMW nebo Mercedes když Oktavie vás také doveze k cíli a když prší tak do ní neteče a dokonce tam hraje i rádio.
fwefw píše:Ta cena za 5090 je šílená a to nemluvím o 500A. Nedivím se, že s takovou cenovou politikou Pioneer krachuje. Dobře mu tak.![]()
martinhamr píše:fwefw píše:Ta cena za 5090 je šílená a to nemluvím o 500A. Nedivím se, že s takovou cenovou politikou Pioneer krachuje. Dobře mu tak.![]()
Ten výrobek je jasně nejlepší na trhu,a ta cena také odpovídá jeho kvalitám. Můžeš mít názor na to jaký chceš,ale tohle je fakt ověřený z mnoha testů!
tomiisek píše:Pioneer dojel právě na to, že vyráběl nejlepší PDP - většina zákazníků bohužel touží po méně kvalitních výrobcích a upřednostňuje nekvalitní vestavné repro před zapojením PDP do kvalitního audio řetěžce.
fwefw píše:...ale poměr cena/výkon v porovnání s konkurencí je někde jinde.
tomiisek píše:fwefw píše:...ale poměr cena/výkon v porovnání s konkurencí je někde jinde.
Jde o to, že bavit se o srovnání s konkurencí lze pouze v případě, že konkurence existujeKritizovat hrušky za to, že jsou moc drahé, když přece existuje několik druhů levnějších jablek s ucházející chutí...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků