st39.6 píše:krtek > Dolby TrueHD 5.1 (48kHz/16-bit), Dolby Digital EX 5.1 Surround
st39.6 píše:ona neni skoro nikde uvadena, ale je tam
Krtek píše:TrueHD a DTS HD se už objevuje celkem často, ale jen v 5.1. V 7.1 mám zatím jen Rambo 4.
st39.6 píše:Krtek píše:TrueHD a DTS HD se už objevuje celkem často, ale jen v 5.1. V 7.1 mám zatím jen Rambo 4.
Kdybys byl z Prahy, neco bych ti pucil. Se 7.1 tu nekolik titulu (myslim) mam.
Po OST kouknu
st39.6 píše:Jinak na ceste
# CJ7 (Sony - US)
# Weeds Season 2 (Lionsgate - US)
# Weeds Season 3 (Lionsgate - US)
# Dark City (New Line - US) (stale)
# Gangs of New York (Disney - US) (stale)
# Heroes S1
# Heroes S2
# Nightmare Before Christmas
Juta píše:Včera mi po neuvěřitelných 12 dnech od objednání přišel balík z US Amazonu. Měl jsem tu nejlevnější a nejpomalejší přepravu a vždycky to trvalo tak měsíc.
Na balíčku je hrdě razítko "BEZ CLA"
Je to vůbec poprvé, co mi přišel z USA balíček za který jsem nemusel platit clo. Je tedy fakt, že v něm byli jen dva disky.
Je to sice fajn že jsem už nic nedoplácel, ale zároveň jsem si uvědomil jak snadno se takový balíček může ztratit nejen po cestě, ale i u domu. Do schránky se totiž nevleze a tím že jsem nic nepodepisoval jsem ten balíček objevil úplnou náhodou až večer normálně pohozený přededveřmi.
Papír vypsat nemusí. Kdyby ale aspoň cinkla na zvonek a dala mi ho do ruky tak by jí taky neubylo. Zvlášť když se známe.
karbous píše:Včera (25.9) jsem objednal přes Amazon US, ale delivery estimate píšou až 5.11.!!! Jako šest týdnů, to mi přijde dost nereálné. Jaké máte zkušenosti vy?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník