Juta píše:Nick007 + Roukys:
Hoši, oba jste mi poslali odkaz na první díl. Ten už mám. Potřeboval bych druhý díl... Tenhle :
http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/d ... tesDir=vhs
Mě to ty anglický e-shopy vůbec nechtějí najít
Roukys píše:tak já už fakt nevím, co s tím 101cd.com, zkoušel jsem snad všechno možné a furt nic.
a ještě jsem zapomněl zmínit, že tam je ještě položka "Issue number", ale moje karta nic takového nemá
modista píše:na 101cd se vykašli, lepší je the Hut.com
d.f.h píše:Platil jsi s tou kartou už někde jinde na zahraničním e-shopu? Máš povolené platby přes internet?
Juta píše:Roukys píše:modista píše:na 101cd se vykašli, lepší je the Hut.com
Hut je fajn, ale je to tam o stovku dražšíd.f.h píše:Platil jsi s tou kartou už někde jinde na zahraničním e-shopu? Máš povolené platby přes internet?
jo, na PSN
Vždyť je to úplně jednoduchý. Zajdi do banky odkud máš kartu a řekni že chceš nakupovat ze zahraničí přes net. Oni Ti prověří na počkání nastavení karty a případně ji nastaví tak aby to šlo.
Osobně si myslím že máš zakázané zahraniční transakce přes net. Některé banky to povolují automaticky, u jiných si o to musíš zažádat přímo na pobočce.
Neo11tex píše:může mi někdo prosím poradit spolehlivej zahraniční web, kde se dají koupit blu-ray filmy za dobrou cenu A ZÁROVEŇ tam i najdu informaci o tom, jaký to má titulky a zvuk (ideálně CZ tit a originál zvuk)?
Martas píše:A tak to ja zase ano treba tady viewtopic.php?f=43&t=544 ty tituly co se daji koupit jsou porad stejny nic extra novyho neni takze az nakoupis tech par titulu stejne zjistis ze tudy cesta nevede.
popikos píše:Ted jsem objednával na thehut a zarazilo me, ze postovne jen cca 3 libry.
To znamena, ze je postovne levnejsi nez napriklad na filmcity
Juta píše:Když objednám tři disky, tak mi přijdou tři samostatné balíky a na každým je jedna libra poštovné. Proč to nezabalí do jednoho?
Juta píše:To jo, jenže když si objednáš třeba 7 kousků, tak zaplatíš poštovné 7 liber a to už je dost. Pro ně je to možná výhodné jestli mají s přepravcem dohodnuté objemové slevy, ale pro zákazníka to moc výhodné není.
Juta píše:V Anglii se asi nekrade.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků