Shimi píše:můj max strop je 50 000. Ale pohyboval bych se spíše v hranici kolem 40 0000
tomiisek píše:Taky mě zarazila ta kritika AQ, navíc na základě nějakých pilin v krabici. Třeba sloupy Labrador 5 jsou považovány za jedny z vůbec nejlepších, jaké se za 22 tisíc dají koupit. Navíc se AQ specializuje výhradně na výrobu repra, což se o značkách specializovaných na spotřební elektroniku rozhodně říct nedá...
Krtek píše:Shimi:
Odkud jsi ?
Krtek píše:Modena:
Připadne mi barbarské dávat do tak velké místnosti regálovky, když už může v pohodě sloupy ze kterých bude zvuk mnohem lepší. Proto jsem mu doporučil celý Victa set, na kterém oproti jednotlivým komponentům ušetří.
Pokud se ale bavíme o HD zvuku, chtělo by to vyšší řadu repro. Ideálně Heco Metas, jenže ten už je cenově jinde.
http://www.audioexpert.cz/sestavy-repro ... as-set-500
Takhle zbytečně vypatlá dost peněz, protože bude mít dobrý receiver, ale k jeho možnostem neadekvátní bedny.
derek píše:ještě jsem zapoměl na formáty. teď mě ukamenujte, ale podle mě 5,1 stačí. osobně neznám člověka, který by měl pokoj tak velký, aby se mu tam vlezlo 7,1...nemluvě o tom, že bychom se taky mohly dočkat toho, že jedině to pravé megahdreal kino je 99,1
zkrátka dobře rozmístěných 5,1 je podle mě víc, než 7,1 nańahňaných na sebe*.
* tady se musím přiznat, že teoretizuju, nikdy jsem 7,1 neslyšel a pokud je někdo máte a byl by jste ochotný je předvést, rád bych se pozval
JIHORDA píše:derek píše:ještě jsem zapoměl na formáty. teď mě ukamenujte, ale podle mě 5,1 stačí. osobně neznám člověka, který by měl pokoj tak velký, aby se mu tam vlezlo 7,1...nemluvě o tom, že bychom se taky mohly dočkat toho, že jedině to pravé megahdreal kino je 99,1
zkrátka dobře rozmístěných 5,1 je podle mě víc, než 7,1 nańahňaných na sebe*.
* tady se musím přiznat, že teoretizuju, nikdy jsem 7,1 neslyšel a pokud je někdo máte a byl by jste ochotný je předvést, rád bych se pozval
Zeptej se Krtka
Krtek píše:Vždycky když se zmíním o ceně něčeho, tak tím druhé jen naseru (většinou Tebe)
Krtek píše:Přitom i cena je jeden z rozhodujících faktorů kvality, jen u AQ to jaksi neplatí.
Tebou propagované AQ mají dílenské zpracování asi jako Genius k PC. Jen ta cena na rozdíl od Geniusu je nějde jinde. )
Krtek píše:AQ má zase hrozné dílenské zpracování. Prodával jsem sérii Labrador a v krabici byli ještě piliny a hobliny. To jsem se před zákazníkem pěkně styděl. Většina levnějších repro má ještě papírové membrány. Kevral je až u dražších beden. AQ není na českém trhu vůbec konkurenceschopná, proto tyhle bedny skoro nikde neprodávají. Většina produkce jde do ciziny, kde se prodávají pod jinými značkami a mnohem levněji. )
Zpět na Reprosoustavy a reproduktory
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků