doporučuje se minimálně 30 cm, ať repro má bassreflex vzadu nebo vepředu
frogg píše:Dobry den,
uz se temer mesic brodim recenzemi na ruzna repro... Dalo by se rici, ze jsem si vysnil 2,5 - 3 pasmove sloupy.
Mistnost je 3,45 * 6 metru pricemz bedny chci dat doporstred delsi steny naproti gauci. Podlaha je lamino.. bedny musi byt kvuli "zapadnuti" do ob. steny blizko u zdi (nepocitam, ze za nimy muze byt vice jak 15 cm mezera od zdi). Jde mi o stereo poslech, o 5.1 nemam v podstate zajem. Posloucham prevazne rock a vaznou hudbu (vice ale OST nez klasiku) + samozrejme nejaky ten film pripadne s downmixem. Prozatim bych jako zdroj signalu pouzil stavajici SONY DB-830. Casem bych chtel prejit na ciste stereo zesilovac.
Vahal jsem mezi Heco Metas 500 a Heco Metas 700, ale od 3 pasmovych repro me zacali odrazovat nazory na velikost mistnosti. Dale mam strach z basreflexu na zadni strane, v mem pripade v podstate u zdi. U Cantonu GLE 470 jsem ho videl vepredu, je to vyhoda do meho pokoje?
Samozrejme uvitam, kazdy nazor ci radu. Abych ale svuj prispevek nejak zakoncil: jsou Heco Metas primerenou volbou do meho pokoje? Predem diky.
Zpět na Reprosoustavy a reproduktory
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků