Capo píše:Hele, chci se zeptat, má cenu kupovat tu lepší verzi PS3, která je skoro dvojnásobně dražší?Jakou verzi máte vy a jak jste s ní spokojení?Já chtěl už tu lepší, hlavně kuli podpoře her pro PS2 a čtečce paměť. karet, ale nečekal jsem, že bude rozdíl v ceně takovej, takže asi vezmu tu nejlevnější http://www.amazon.co.uk/Sony-Playstation-Console-40GB-Version/dp/B000WNDP5M/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=gateway&qid=1200479163&sr=8-1 nebo odsud http://www.elektro-garden.cz/produkt/herni-konzole-sony-playstation-3-40gb-black-eur/ o litr dráž....nebo našli jste někde lepší cenu?
Capo píše:jj, a ta 40GB verze má Chromovej lesk nebo ne?
d.f.h píše:Capo píše:jj, a ta 40GB verze má Chromovej lesk nebo ne?
Eh, chromovej lesk? No, jako nárazník od auta to asi nevypadá...
d.f.h píše:Jo, leskne se to všechno jako psí koulePodle mě to není moc praktické, něco jako černý lesklý iPod nano - věčně upatlané...
Capo píše:d.f.h píše:Jo, leskne se to všechno jako psí koulePodle mě to není moc praktické, něco jako černý lesklý iPod nano - věčně upatlané...
No jo, ale vypadá to luxusně a navíc mi to bude ladit k TV rámečku, tak proto to chci
olda píše:Vypadá ten lesk opravdu luxus. ale já to raději vůbec nečistím,prostě raději to nechávám zaprašený,než poškrábaný ..
st39.6 píše:lepsi je samozrejme 60G. Nejen kvuli slotum na karty. Dostanes k ni dva ovladace a dve hry, k 40ce jen jeden ovladac. 40ka ma krom pametovejch slotu min usbcek, nema ethernet kabel a nema hw podporu ps2 her. a jeste by se neco naslo.
ale min zere a topi a pravdepodobne je O NECO min hlucna.
je to na tobe, kazdopadne rozhodne ne us verzi
st39.6 píše:ty hry sou zadarmo. a druhej ovladac se pocita - uz ted sem ho postradal. jinak ptal se co je lepsi, ja mu odpovedel
st39.6 píše:X-box![]()
![]()
![]()
st39.6 píše:o to ze to emuluje softwarove, tzn ne vsechny hry sou podporovany a podpora tech zbylejch je zavisla na fw updateu. 60 je imo hw
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník