Ahoj potřeboval bych prosim poradit jak zapnout ovladac pro ps3 BD remote control .Mam k nemu jen anglicky navod a z toho jsem pochopil ze v nastaveni v zalozce doplnky zaktivuji bd ovladac na plasme se objevi ze mam zmacknout tlacitko start a enter co udelam ale nic se nestane.Poradi mi nekdo kde delam chybu nebo co jsem prehledl diky.
Promiň že se ptám, ale máš nabitý baterky Taky si dej pozir, jestli náhodou nemačkáš trochu i jiný tlačítka (třeba to hlavní kolečko), ovladač je na to citlivej.
TV Panasonic P42S10E, SONY Playstation 3, Reciever SONY STR K740P.
Jasne baterky jsou novy v tom by problem byt nemel.jde mi o ovladac co vypada jak ovladac od tv ne ty na hrani ten funguje ok a dobiji se z playstationu a na tom konfiguruji to nastaveni v settings a s tim hracim ovladacem me nejde pokracovat v nastaveni bo se zaseknu na tom startu s entrem.Takze kdyby se nekomu chtelo a napsal mi ve zkratce jak to provedl on byl bych moc vdecny.Jdu zkusit neco pohledat na netu tak uvidim ale za tech x let vim ze vetsinou byvá problem mezi klavesnici a zidli v tomto pripade ovladacem a mnou. Jen potrebuji nakopnout abych si poposedl a snad se chytim.