Krtek píše: Bedna váží asi 5 kg.
Modena píše:Krtek píše: Bedna váží asi 5 kg.
Hmm . . . Tak to je teda asi velká kvalita tenhle surroundovej Magnat, že ?
lukasx píše:Hmm to je pekne s cernymi dovozci a neochotou davat do eshopu. Potom at si to ale s prominutim strcej nekam, protoze jezdit do brna se nam venkovanum 100km pro drzacky moc nechceA kdyz si clovek na netu nikde ani neprohlidne fotky, tak to tezko objedna ... to je trochu dvojsecna zbran - potencialni zakaznik ostrouha, firma take (ale ma dobry pocit, ze muze drzet ceny pevne v ruce)
Krtek píše:Ale pokud bude někdo chtít, můžu to pak nafotit a hodit sem.
Krtek píše:Distributoři a dovozci si začínají uvědomovat, že prodej přes internetové e-shopy nikam nevede a proto od něj postupně upouští. Proto nikde v e-shopech nenajdeš např. bedny BW, AQ nebo nové receivery od Sony. Dovozci investují spoustu peněz a času k tomu aby vyškolili prodejce a lidi se do obchodů chodí jen dívat. Zboží pak nakoupí přes net levněji.
lukasx píše:Krtek píše:Distributoři a dovozci si začínají uvědomovat, že prodej přes internetové e-shopy nikam nevede a proto od něj postupně upouští. Proto nikde v e-shopech nenajdeš např. bedny BW, AQ nebo nové receivery od Sony. Dovozci investují spoustu peněz a času k tomu aby vyškolili prodejce a lidi se do obchodů chodí jen dívat. Zboží pak nakoupí přes net levněji.
No ja vim, ze se to resilo i jinde, ale bohuzel eshopy nejsou jenom pro nejlepsi cenu. Holt jak rikam, distributor ktery zvoli tuto cestu se bohuzel odrizne od zakazniku, kteri si info prectou na webu, stejne jako recenzi a hodnoceni uzivatelu a potom si v klidu objednaji a pockaji az jim to prijde. Nevim, jestli to pro ne neni vhodna cilova skupina - ale napriklad do ni patrim i ja, ktery prave finalizuje novostavbu za 7MKc na vesnici a potrebuji ji vybavit elektronikou s komplet prislusenstvim. Ja chapu, ze pro obyvatele mest neni zadny problem dojit do toho hifi studia, ale pro me je to naprosta ztrata casu. Co mi rekne za tezke prachy vyskoleny odbornik vic, nez se pri trose snahy doctu a s trochou inteligence dam dohromady? Dojede mi to zdarma komplet nainstalovat do meho domu tak aby to fungovalo presne podle prani dovozce? Asi tezko - potom by to bylo obhajitelny.
PS: ale i o cene to samozrejme je - prave mi volal chlapek z kamenneho obchodu, kam jsem si dal poptavku na komplet dodavku elektroniky. Nahlasil mi katalogove ceny (projektor ax-200e za 37tis) s tim, ze jsou schopni pri kompletni dodavce slevit tak 5procent
a to ta objednavka je cca za 200tis. Jsem zvykly z prave dokonceneho RD, ze dodavatele, kteri maji zajem sve zbozi dodat davaji mnohem vyhodnejsi podminky. Takze smula.
Holt jak rikam, distributor ktery zvoli tuto cestu se bohuzel odrizne od zakazniku
Co mi rekne za tezke prachy vyskoleny odbornik vic, nez se pri trose snahy doctu a s trochou inteligence dam dohromady?
Dojede mi to zdarma komplet nainstalovat do meho domu tak aby to fungovalo presne podle prani dovozce? Asi tezko - potom by to bylo obhajitelny.
Jsem zvykly z prave dokonceneho RD, ze dodavatele, kteri maji zajem sve zbozi dodat davaji mnohem vyhodnejsi podminky. Takze smula
Krtek píše:Dojede mi to zdarma komplet nainstalovat do meho domu tak aby to fungovalo presne podle prani dovozce? Asi tezko - potom by to bylo obhajitelny.
Jasyko se postará o vše. Dokonce Ti přijedou domů i změřit akustiku, aby Ti mohli nabídnout v rámci Tvých možností to nejlepší pro Tvé prostory. Vše Ti pak přivezou, namontují, odskouší a zaškolí obsluhu.
Jak mam vedet, ze potom kvalifikovany prodejce tvrdi objektivni pravdu a fakta a ze nepapouskuje pouze marketingove reci z posledniho skoleni
Ja bych si take rad nechal poradit, ale kdyz to holt neni "zarohem" tak jsem odkazan na samostudium
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků