martinhamr píše:Co pod ty fotky napsat počet.Ale modisto ty ne Nechci mít komplex...
st39.6 píše:pfff, vite prdlajz.
na foxech bezi terminator: sarah connor cronicles (ted bude treti dil)
nebude jen ctyrka, bude cela nova trilogie. connora hraje bale (batman), ale connor bude hlavni postava jen castecne
bude i animovanej (d-t-dvd) terminator, neco ve stylu animatrixu a batmana
....terminator ted leti
st39.6 píše:a ten link sem davas proc? abys tim slozite zopakoval presne to, co sem rek ja? - tudiz to, co citujes?
za a) sem nereagoval na tebe, za b) bylo "vite prdlajz" jenom postouchnuti, abych moh zminit vsechny ostatni projekty. Like it or not, animovanej terminator bude patrit k novy trilogii. SCC je jen komercni predzvesti. Zminil sem vsechny terminatori projekty, tvuj prispevek se v tom svetle proto zda naprosto mimozni
pfff, vite prdlajz.
na foxech bezi terminator: sarah connor cronicles (ted bude treti dil)
nebude jen ctyrka, bude cela nova trilogie. connora hraje bale (batman), ale connor bude hlavni postava jen castecne
bude i animovanej (d-t-dvd) terminator, neco ve stylu animatrixu a batmana
st39.6 píše:dyt sem to odradkoval
Krtek píše:X Files jsou české vydání. Mají anglický i český dabing a titulky. Každý pack má 7 disků. Na fotce je 5 sérií. Všera mi přišla šestá. Ta je v obýváku, protože jí zrovna sjíždím. Ještě mě čekají 3 série.
d.f.h píše:Krtek píše:X Files jsou české vydání. Mají anglický i český dabing a titulky. Každý pack má 7 disků. Na fotce je 5 sérií. Všera mi přišla šestá. Ta je v obýváku, protože jí zrovna sjíždím. Ještě mě čekají 3 série.
Nojo. Kdepak jsou ty časy, kdy jsem si objednával první dvě série z austrálie za tři litry jednu, další dvě už stály tři litry dohromady a pak mě přestalo bavit vyměňovat placky. Takže jsem se toho zase zbavil a klidně se přiznám, že mám každou sérii ripnutou s originálním zvukem na dvou DVD a nemůžu si stěžovat.
Musím ale říct, že ty původní zahraniční vydání vypadaly nějak jinak, měly ten digipack bytelnější.
Krtek píše:Tohle nejsou digipacky. To už bys chtěl od Bontonu moc. Je to jen papírová krabička a ní jsou nastrkaný disky ve slim plastových obalech. Já to měl kdysi taky ripnutý v DivX s titulkama, ale Bonton na to nasadil celku dobrou cenu, tak jsem šel do originálů. Tolik si toho zase nekupuji, abych si to nemohl dovlit. Jedna celá série stojí přesně tolik, co u nás v běžném obchodě jeden BR
Krtek píše:Viděl jsem to na Tvé fotce. To asi nemá CZ titulky, že ? Viděl jsem toho několik dílů na VHS co byli v půjčovně. Millenium se prý začalo točit když už Duchovny odmítl hrát v dalších dílech Akta X. Jenže potom se stejně neprosadil (krom jiného seriálu za který dostal před 14 dny ocenění) a teď je situace taková, že se právě natáčí Akta X film 2 a do kin u nás půjde před vánoci. Má to prý být taková sonda na fanoušky, jestli už na Akta nezanevřeli. Pokud bude mít ten film úspěch, tak se hned začnou točit další seriálové série. Už teď prý mají hotové scénáře na 30 dalších dílů.
Krtek píše:To je ten seriál, který jsem myslel. Uvidíme co z toho vyleze. Duchovny i Anderson oznámili, že do toho půjdou. Prý to bylo dokonce na podnět Duchovnyho. Podle mě skončili Akta na špici. 8 a 9 série je nejlepší. Po celém světě jsou pořád fankluby a je možné, že ten seriál chytne další generaci. Ten Akta X film 2 se původně neměl vůbec točit. Carter chtěl rovnou další řady seriálu což se Foxu nelíbilo. Nakonec se dohodli tak, že natočí film u kterého mohou udělat větší celosvětovou propagaci a pak se uvidí co dál. Začít točit jen tak po takové odmlce další řady seriálu je velké riziko. Nemohou přestat v polovině, když by o to už nebyl zájem. Chce to nový pilot.
st39.6 píše:hm, to ses fakt frajer
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků