tomiisek píše:Za 61 DVD docela slušná cena Máte někdo zkušenost s kvalitou obrazu/zvuku?
Juta píše:Musím Tě trochu poopravit. U všech u nás distribuovaných disků je anglický i český dabing pouze stereo a ne 5.1.
Juta píše:Musím dodat že jeden z nejlepších seriálů vůbec.
Některé díly sice trošku slabší než jiné, ale myslím že i s odstupem času ten seriál své kouzlo určitě neztratil. Nedělám si iluze že by někoho napadlo vydat to v HD - pokud se ten seriál v HD vůbec točil o čemž pochybuji, ale docela bych uvítal ten celovečerák Akta X - The movie na BR.
Juta píše:Nedělám si iluze že by někoho napadlo vydat to v HD - pokud se ten seriál v HD vůbec točil o čemž pochybuji
tomiisek píše:Co by melo mit vetsi BD prodejni potencial nez sci-fi serialy?
Juta píše:d.f.h píše:Vždyť už vyšly oba, dokonce i s českou jazykovou výbavou:
http://hdmag.cz/clanek/akta-x-film-recenze-blu-ray
http://hdmag.cz/clanek/akta-x-chci-uver ... ze-blu-ray
To mi teda nějak uteklo.
Juta píše:Dá se sehnat s CZ podporou někde venku, nebo je to jen u nás ??
d.f.h píše:Juta píše:Dá se sehnat s CZ podporou někde venku, nebo je to jen u nás ??
Tak to bohužel netuším.
Juta píše:tomiisek píše:Juta píše:Nedělám si iluze že by někoho napadlo vydat to v HD - pokud se ten seriál v HD vůbec točil o čemž pochybuji
Smarja a proc by se to melo "tocit v HD"? Neme filmy se v HD netocily a stejne na BD vychazeji. Tak proc by nemely vyjit X-Files natocene klasickou petatricitkou? Co by melo mit vetsi BD prodejni potencial nez sci-fi serialy?
Jenže člověk od BD očekává hlavně HD rozlišení, a podle těch Fimlů o filmu co jsou na DVD je vidět, že se celý seriál točil na SD Digibetu jako drtivá většina seriálů tehdejší doby. Nevím o žádném, který by se točil pětatřicítkou. Dnes už se všechno točí na HD Pro Camy. Alespoň ve světě. U nás ani omylem.
Juta píše:Já to přiznal že jsem se spletl, jenže Ty tu píšeš že si vymýšlím od prvního příspěvku. Mimochodem jistě víš, že od RED technologie se ve filmu už ustupuje, protože to byl krok vedle a jistě víš i proč. Dnes už je mnohem lepší technologie.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník