Krtek píše:Těch čipů je mnohem víc. Četl jsem o tom zajímavý článek a na špičce jsou asi 4 čipy vč. Faroudji. V podstatě je jedno který budeš mít. Ta cena Denonu není drahá kvůli tomu čipu. Podobně je na tom i Pioneer. Jsou to High-endové přístroje. Nejhorší čipy jsou v některých televizorech. Hlavně v levných LCD kde si výrobci jdou vlastní cestou a snaží se dělat i své čipy na jejihž názvy pak lákají zákazníky. A s čím dál tím nižší cenou to bude ještě horší.
Krtek píše:Těch čipů je mnohem víc. Četl jsem o tom zajímavý článek a na špičce jsou asi 4 čipy vč. Faroudji.
pavelz píše:Krtek píše:Těch čipů je mnohem víc. Četl jsem o tom zajímavý článek a na špičce jsou asi 4 čipy vč. Faroudji.
Neměl bys link na ten článeček?
Stejně si myslím že je nesmysl řešit upscalling na přehrávači. Samotná TV si s ním poradí mnohem lépe (alespoň většina z nich)
st39.6 píše:Stejně si myslím že je nesmysl řešit upscalling na přehrávači. Samotná TV si s ním poradí mnohem lépe (alespoň většina z nich)
Ano?
soego píše:Dobrý den, prosím můžete tady někdo napsat celý název toho Panasonicu 100? Dík
tomiisek píše:Máš na mysli BD player, nikoli DVD player?
Juta píše:JHORDA:
Já bych se spíš držel renomovaných značek než tohodle. Kvalitní upscaler je věc u které tápou všichni výrobci. Pochybuji že Oppo bude mít Faroudju jako třeba ten Panasonic. Že podporuje DVD Audio a SACD při tak smešné ceně tak to už racionálně uvažujícímu zákazníkovi lecos napoví. Myslím že to svědčí spíš o tom, z jak levných součástek musí být tento přehrávač vyrobený.
Další věc je záruční a pozáruční servis. Jediný servis Oppo který jsem našel je v Praze a kdo ví, jak dlouho bude fungovat. Prostě tu není jistota kvalitního zázemí renomované značky. Konkrétně Panasonic má jen v Brně tři autorizované servisní střediska a Sony dvě.
Vybírej s rozvahou a nekoukej jen na cenu. Vzpomeň si jak jsi dopadl s tím Samsungem.
Juta píše:Já bych se spíš držel renomovaných značek než tohodle. Kvalitní upscaler je věc u které tápou všichni výrobci. Pochybuji že Oppo bude mít Faroudju jako třeba ten Panasonic. Že podporuje DVD Audio a SACD při tak smešné ceně tak to už racionálně uvažujícímu zákazníkovi lecos napoví. Myslím že to svědčí spíš o tom, z jak levných součástek musí být tento přehrávač vyrobený.
Další věc je záruční a pozáruční servis. Jediný servis Oppo který jsem našel je v Praze a kdo ví, jak dlouho bude fungovat. Prostě tu není jistota kvalitního zázemí renomované značky. Konkrétně Panasonic má jen v Brně tři autorizované servisní střediska a Sony dvě.
Vybírej s rozvahou a nekoukej jen na cenu. Vzpomeň si jak jsi dopadl s tím Samsungem.
d.f.h píše:Náklady se dají snižovat různě - třeba minimem propagace nebo absencí národních poboček
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník