derek píše:zdarec šéfe..hele, já budu pořád prosazovat ty svůdný striptérky, nechceš je speciálně pro mě napsat ? to má tak dokonale úchylnej název, že to bude prostě skvělý
tomiisek píše:derek píše:ale jen tak ze zvědavosti bych si něco takového pustil...
Čistě ze zvědavosti by se něco takového dalo pustit i několikrát týdně
d.f.h píše:Recenze erotických Blu-ray disků jsou v plánu, první kousek bude už v dubnu. Zatím něco soft, časem se dopracujeme i k Digital Playground
tomiisek píše:d.f.h píše:Recenze erotických Blu-ray disků jsou v plánu, první kousek bude už v dubnu. Zatím něco soft, časem se dopracujeme i k Digital Playground
Třeba tu časem stoupne nejen návštěvnost
eko píše:Zrovna pred dvema dny jsem si stahl toto http://www.adultdvdempire.com/1450719/nurses-blu-ray.html a vysmahl na bd-rw a opravdu pekny obrazek to ma...
d.f.h píše:Takže k věci: tentokrát se můžete těšit na recenzi prvního Terminatora. V anketě jsem ho vyměnil za druhého a byl bych rád... No, však ono to nějak dopadne
eko píše:A prosim te mohl bys opravit ten nazev filmu z PAPURIKA na PAPRIKA,protoze uz me to tam bije do oci dost dlouho
d.f.h píše:Snažím se používat původní názvy, v tomto případě v transkripci.
d.f.h píše:Jéje, hoši, vy mi dáváte Snažím se používat původní názvy, v tomto případě v transkripci.
Juta píše:A nebylo by lepší počkat až na tu Skynet Edition a pak napsat recenzi ?
tomiisek píše:Juta píše:A nebylo by lepší počkat až na tu Skynet Edition a pak napsat recenzi ?
A není lepší udělat nezaujatou recenzi současné edice a novou edici pak zrecenzovat v porovnání k té současné?
tomiisek píše:d.f.h píše:Recenze erotických Blu-ray disků jsou v plánu, první kousek bude už v dubnu. Zatím něco soft, časem se dopracujeme i k Digital Playground
Třeba tu časem stoupne nejen návštěvnost
Juta píše:DFH:
Máš v tý recenzi překlep VHS - VSH. Musíš líp koukat na to co píšeš a nejen slintat po obrazovce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník