d.f.h píše:Ale to je zajímavé, celkem i ta cena - na to, že to má člověk "bez práce"...

Konečně se nám podařilo zajistit spolehlivé dodávky tohoto zboží.
Předpokládaná dodací lhůta je v první fázi tak do 14 dnů. Potom by již měl být skladem - podle velikosti poptávky.
Na český trh budeme dodávat pouze verzi již s úpravou pro multiregion s možností přepínání pro všechny zóny Blue-ray a všechny regiony DVD.
Uvedené cena je již s touto úpravou. Doplníme tuto informaci na náš web.
Záruku na přístroj poskytujeme po dobu 2 let, s tím že reklamace a servis zajišťujeme přímo u nás.
V případě konkrétního zájmu o přístroj je možné ho již nyní předobjednat a ihned jak zboží dorazí zašleme ho k vám.

Pan Tomáš Pilous z AV HIFI mi potvrdil, že v tuto chvíli je k dispozici základní asi patnáctistránkový úvodní manuál v češtině, v dohledné době dostanou všichni kompletní překlad originálního manuálu. Těšte se na recenzi!
 Pan Tomáš Pilous z AV HIFI mi potvrdil, že v tuto chvíli je k dispozici základní asi patnáctistránkový úvodní manuál v češtině, v dohledné době dostanou všichni kompletní překlad originálního manuálu. Těšte se na recenzi! 

d.f.h píše:Takže update - Oppo dorazí zítra.Pan Tomáš Pilous z AV HIFI mi potvrdil, že v tuto chvíli je k dispozici základní asi patnáctistránkový úvodní manuál v češtině, v dohledné době dostanou všichni kompletní překlad originálního manuálu. Těšte se na recenzi!
 Jen se bojim, jestli po tom pulrocnim cekani nebudes prehnane nateseny, alespon me se stava, ze kdyz se na neco moc tesim, ze pak chybi takoveto "wow!" - radeji se od vseho snazim cekat co nejmin a pak byt prijemne prekvapeny. Kdyztak to zkus v jednom odstavecku porovnat s ostatnimi BD playery, cos mel v ruce, jak moc se celkovym zpracovanim zaoceanska masina lisi od tech tuzemskych. Podle me je rozdil znat v desitkach kategorii, at uz se jedna o brouseny hlinik, provedeni manualu, spickove prislusenstvi, castost a rozsahlost aktualizaci firmware ci treba volitelne tlumeni displeje... Hlavne hodne fotek!
 Jen se bojim, jestli po tom pulrocnim cekani nebudes prehnane nateseny, alespon me se stava, ze kdyz se na neco moc tesim, ze pak chybi takoveto "wow!" - radeji se od vseho snazim cekat co nejmin a pak byt prijemne prekvapeny. Kdyztak to zkus v jednom odstavecku porovnat s ostatnimi BD playery, cos mel v ruce, jak moc se celkovym zpracovanim zaoceanska masina lisi od tech tuzemskych. Podle me je rozdil znat v desitkach kategorii, at uz se jedna o brouseny hlinik, provedeni manualu, spickove prislusenstvi, castost a rozsahlost aktualizaci firmware ci treba volitelne tlumeni displeje... Hlavne hodne fotek! 

d.f.h píše:Takže update - Oppo dorazí zítra.

Víkend je tím pádem jasný.
 Víkend je tím pádem jasný.

Aspon ja jsem si to fakt uzil
 Aspon ja jsem si to fakt uzil 

tomiisek píše:Zalezi, jakou formou to pojmes. Kazdopadne bych rad zminil vysoce nadstandardni technickou podporu, na jakykoli dotaz mi obratem odpovedeli a navic neuveritelne sofistikovane, to se mi u zadnych jinych znacek nestalo, vetsinou clovek ceka nekolik dni, aby se dozvedel nicnerikajici formalni odpoved. Mne pokazde poslali obsahlou odpoved, ze ktere bylo patrne, ze maji s pristrojem rozsahle zkusenosti a ze je to bavi.

d.f.h píše:Muhehe, tak Oppo doraziloVíkend je tím pádem jasný.
 přepínání regionů přepíná, video funguje, audio hraje - paráda, vše jak má být...
 přepínání regionů přepíná, video funguje, audio hraje - paráda, vše jak má být...

Martin píše:d.f.h píše:Muhehe, tak Oppo doraziloVíkend je tím pádem jasný.
Jak dopadlo hodnocení? Bude recenze?
Já jsem zatím spokojenýpřepínání regionů přepíná, video funguje, audio hraje - paráda, vše jak má být...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník