olda píše:Tak tohle http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=87444 je asi těžký favorit pro rok 2008 jsem sám zvědav na jeho cenu ,pokud bude kolem 20k ,tak nejspíš pořizuji ,někde v příspěvcích jsem čet ,že někdo mění Panasonica 99 a tohle je přeně ono ,pro mne za mne ,byta nemuselo být to HD DVD ale ten HQV ( Hollywood Quality Video) > 1024 krokový Upscaling na 1080p (vyšší převzorkování než Faroudja) ten bude stát za to ,DVD je pořád dost.. co říkáte ,bude cena pod 30k ??

olda píše:1024 krokový Upscaling na 1080p (vyšší převzorkování než Faroudja)

Typy 97,99, 100 mají Faroudju a 12 bit/ 216 MHz ... A "stařík" Blu-ray BD 10 má 14 bit/297 MHz  a čip PHL (PANASONIC Hollywood Laboratory) ...
  Typy 97,99, 100 mají Faroudju a 12 bit/ 216 MHz ... A "stařík" Blu-ray BD 10 má 14 bit/297 MHz  a čip PHL (PANASONIC Hollywood Laboratory) ...  

Tony píše:Olda :
Samsung BD-UP5000 : Video D/A převodník 10 bit/108 MHz ???
PANASONIC má tyhle převodníky v obyčejných DVD přehrávačích do 4.000,- ...Typy 97,99, 100 mají Faroudju a 12 bit/ 216 MHz ... A "stařík" Blu-ray BD 10 má 14 bit/297 MHz a čip PHL (PANASONIC Hollywood Laboratory) ...
Nové BD přehrávače BD 30 a BD 50 mají 12 bit/148.5 MHz. A prezentaci obrazu má na starosti firemní HD čip UniPhier (vyvinutý PANASONIC Hollywood Laboratory) – kombinace zobrazovacího PHL Reference Chroma (věrohodný, vysoce kvalitní obraz) ...
A ještě jedna poznámka : Žáden hybrid nikdy nemá kvalitu solo přehrávačů! Vždy je to kompromis nebo-li něco za něco ...
 mi šlo oto aby dokázal vylepšit obrázek i u klasického dvd nejen na 1080p ale dát tomu trošku šmrnc něco s HD  a to si myslím ,že čip Panasonicu tohle nedokáže ,nevím to bys mi musel napsat jestli ten čip co píšeš používa již ted nějaký Panasonic co se u nás prodává ,jinak pro mne by tam nemuselo být to HD DVD a tedy by odpadl ten dual ,ovšem Panasonic BD 30 si myslím se na tohle nechytá , o padesátce skoro nic nevím,tak o ní nepíšu, jinak Faoudju má Panasonic 99 a 100 tam je to taky jasné ,ty mají taky pěkný obrázek  díky tomu čipu ,ne jen Up scaling. Snad chápeš vo čom vlastně píšu ?? ted nevím,jestli jsem to napsal srozumitelně ..o co mi vlastně šlo.
  mi šlo oto aby dokázal vylepšit obrázek i u klasického dvd nejen na 1080p ale dát tomu trošku šmrnc něco s HD  a to si myslím ,že čip Panasonicu tohle nedokáže ,nevím to bys mi musel napsat jestli ten čip co píšeš používa již ted nějaký Panasonic co se u nás prodává ,jinak pro mne by tam nemuselo být to HD DVD a tedy by odpadl ten dual ,ovšem Panasonic BD 30 si myslím se na tohle nechytá , o padesátce skoro nic nevím,tak o ní nepíšu, jinak Faoudju má Panasonic 99 a 100 tam je to taky jasné ,ty mají taky pěkný obrázek  díky tomu čipu ,ne jen Up scaling. Snad chápeš vo čom vlastně píšu ?? ted nevím,jestli jsem to napsal srozumitelně ..o co mi vlastně šlo.
 a když už si ten Panasonic
 a když už si ten Panasonic  ,tak bys mohl někde vyštourat ,kdy se ta 30 -tka objeví na pultech u nás ?
 ,tak bys mohl někde vyštourat ,kdy se ta 30 -tka objeví na pultech u nás ?
Tony píše:Olda :
PANASONIC má tyhle převodníky v obyčejných DVD přehrávačích do 4.000,- ...Typy 97,99, 100 mají Faroudju a 12 bit/ 216 MHz ... A "stařík" Blu-ray BD 10 má 14 bit/297 MHz a čip PHL (PANASONIC Hollywood Laboratory) ...
Nové BD přehrávače BD 30 a BD 50 mají 12 bit/148.5 MHz. A prezentaci obrazu má na starosti firemní HD čip UniPhier (vyvinutý PANASONIC Hollywood Laboratory) – kombinace zobrazovacího PHL Reference Chroma (věrohodný, vysoce kvalitní obraz) ...
A ještě jedna poznámka : Žáden hybrid nikdy nemá kvalitu solo přehrávačů! Vždy je to kompromis nebo-li něco za něco ...
 Já mám ve svém přehrávači čip : MEGA SHARP GIGA CINEMA BLACK DEEP ULTRA SUPER a můžu ti říct že ty herci ti podaj z televize i ruku
  Já mám ve svém přehrávači čip : MEGA SHARP GIGA CINEMA BLACK DEEP ULTRA SUPER a můžu ti říct že ty herci ti podaj z televize i ruku  

martinhamr píše:Tony píše:Olda :
Fascinuje mě jak jim žereš ty názvyJá mám ve svém přehrávači čip : MEGA SHARP GIGA CINEMA BLACK DEEP ULTRA SUPER a můžu ti říct že ty herci ti podaj z televize i ruku

martinhamr píše:Sharpa nemám,a směju se když kdejakej mudrc napíše slovo "Hollywood" ,tak se stoho všichni potentononc... Panasonic má samozřejmě výborné výrobky,ale není to berná mince segmentu.Ale holt jsi do něj zamilovanej,tak vidíš jen to svoje.

navíc jsem objevil první HD DVD s cz titulema Dead Silence [Unrated] ,takže ?? no a pokud to bude cenově na mne moc ,tak vemu tu třicítku Panasonica ,tam mi ovšem malinko chybí něco jako Faroudja  ,páč obrázky z DVD jsou fakt o dost hezčí ,prostě taková ojebávka HD i s dvd
 navíc jsem objevil první HD DVD s cz titulema Dead Silence [Unrated] ,takže ?? no a pokud to bude cenově na mne moc ,tak vemu tu třicítku Panasonica ,tam mi ovšem malinko chybí něco jako Faroudja  ,páč obrázky z DVD jsou fakt o dost hezčí ,prostě taková ojebávka HD i s dvd  .
.
olda píše:navíc jsem objevil první HD DVD s cz titulema Dead Silence [Unrated] ,takže ??
 , ale můžeš hodit zadní stranu obalu HD-DVD do vlákna s obaly disků?
, ale můžeš hodit zadní stranu obalu HD-DVD do vlákna s obaly disků?

Capo píše:olda píše:navíc jsem objevil první HD DVD s cz titulema Dead Silence [Unrated] ,takže ??
Škoda že zrovna tenhle film, ale můžeš hodit zadní stranu obalu HD-DVD do vlákna s obaly disků?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník