st39.6 píše:jihorda > ja mam vicemene stejny nazor a to na to koukam jen na malinky plazme (ikdyz zblizka;)) ....

Juta píše:JHORDA:
Každý má svoje pro a proti. Mám teď nabídku na ten projektor co jsi měl Ty za 44 tis. Možná by šel na 40 tis. Má najeto prý jen 11 dní, zato v kuse a nonstop.(zřejmě to jelo na nějakým veletrhu) To je cca 270 hodin. Jakou má ta lampa vůbec životnost ? Nová stojí cca 10 litrů. Záruka 3 roky, krabice, všechno komplet. Myslíš že se to vyplatí ?
Vím že jsi ho prodal za míň, ale zase nevím jakou to má oproti novým modelům reálnou hodnotu.
Nadruhou stranu Epson Full HD stojí 35 tis. fungl novej a také ho tu někdo chválil.
st39.6
46" se Ti zdá málo ?

JIHORDA píše:Juta píše:JHORDA:
Každý má svoje pro a proti. Mám teď nabídku na ten projektor co jsi měl Ty za 44 tis. Možná by šel na 40 tis. Má najeto prý jen 11 dní, zato v kuse a nonstop.(zřejmě to jelo na nějakým veletrhu) To je cca 270 hodin. Jakou má ta lampa vůbec životnost ? Nová stojí cca 10 litrů. Záruka 3 roky, krabice, všechno komplet. Myslíš že se to vyplatí ?
Vím že jsi ho prodal za míň, ale zase nevím jakou to má oproti novým modelům reálnou hodnotu.
Nadruhou stranu Epson Full HD stojí 35 tis. fungl novej a také ho tu někdo chválil.
st39.6
46" se Ti zdá málo ?
Projektor jsem prodával vědomě pod cenou, jelikož jsem potřeboval rychle vyměnit vybavení, prostor a tak. Dodnes mi ještě chodí dotazy po koupi projektoru, někde jsem zapoměl inzeráty vymazat a akceptují cenu kterou jsem tam původně měl a to 48 000kč! Epson neznám, ale pokud má 24p a kontrast alespoň 10000:1, bude to zřejmě dost nastejno. Pan 1000e je každopádně bomba a po včerejší projekci v kině jsem ještě víc pochopil co umí. Lampa má mít životnost cca 2000-3000hod v eco modu, což dokonale stačí. Najetých 270 hod. je nic.

Dallas píše:Zvuk byl lepší, ale na můj vkus příliš hlasitý takže to trochu splývalo v jeden celek.

d.f.h píše:Dallas píše:Zvuk byl lepší, ale na můj vkus příliš hlasitý takže to trochu splývalo v jeden celek.
Moje řeč - na tohle jsem celkem háklivý a rozhodně si nemyslím, že hlasitější = lepší. Bohužel v kinech si asi všichni myslí něco jiného... Proto si raději vychutnám film v klidu a pohodě doma
 Normální našinec má již něco naposloucháno,takže se z toho nesloží že to řveééééééééé...
 Normální našinec má již něco naposloucháno,takže se z toho nesloží že to řveééééééééé...

Samozřejmě, výjimky se najdou.
 Samozřejmě, výjimky se najdou.

(P.C. Letňany)
  (P.C. Letňany)

trion píše:... jediný co mi kazilo skvělý zážitek z filmu byl hnusný obraz ...

st39.6 píše:mno, kdyz nam na PFA nejakej ten rok zpatky pousteli na DVDcku nejaky cesky klasiky, nebylo to uplne katastrofalni ... coz samozrejme nic nemeni na tom, ze DVD sux
 Aspoň ušetřím na audio sestavě
 Aspoň ušetřím na audio sestavě 

d.f.h píše:Inu ty máš dobré uši, já zase očiAspoň ušetřím na audio sestavě

tomiisek píše:d.f.h píše:Inu ty máš dobré uši, já zase očiAspoň ušetřím na audio sestavě
Spousta lidí si mylně myslí, že u zvuku nepozná rozdíl v kvalitě, ve většině případů to ale platí jen do chvíle, než si někde poslechnou lepší sestavu. Takže jestli chceš ušetřit i nadále, tak si hlavně neber na test repráky, ani nechoď na návštěvy ke zvukově lépe vybaveným známým

d.f.h píše:trion píše:... jediný co mi kazilo skvělý zážitek z filmu byl hnusný obraz ...
Heh.. Jasně. Něco jako "jediná špatná věc na zimě je ta zima"
 a ten byl v poho
   a ten byl v poho 

d.f.h píše:Částečně už jsem to udělal, dostala se mi do ruky sestava Onkyo HTX-22HD + SKS-11 a do konce října ji mám doma, naprosto jsem se do ní totiž zamiloval. To je ale maximum na co se chystám, žádné sloupy nebo regálovky nemám v plánu. Audio je prostě jeden z mála oborů, na který mám celkem hodně skromné nároky.

bubak píše:d.f.h píše:Částečně už jsem to udělal, dostala se mi do ruky sestava Onkyo HTX-22HD + SKS-11 a do konce října ji mám doma, naprosto jsem se do ní totiž zamiloval. To je ale maximum na co se chystám, žádné sloupy nebo regálovky nemám v plánu. Audio je prostě jeden z mála oborů, na který mám celkem hodně skromné nároky.
Dost o teto sestave premyslim, je opravdu tak dobra ? Cetl jsem nejake informace na avforums a lidi si ji pochvalovali (krom problemu s bzucenim pri pripojene ps3, coz me nejak netrapi), chtel bych ji do panelaku mistnost 3,8x,3,2m kde sloupy apod na 90% nevyuziju. Chtel bych ji primarne na HD serialy/BR + obcasne hrani na xboxu360/nejaka ta muzika (posloucham hlavne metal (od heavy/thrash az po death), ale obcas si pustim i nejakou tu klasiku). Moje naroky nejsou velike, doted funguju na geniusech pripojenych k pc, takze kvalitativni skok to bude urcite :]

d.f.h píše:Bude k vidění & slyšení za pár týdnů na Home Cinema Praha 2008.

tomiisek píše:d.f.h píše:Bude k vidění & slyšení za pár týdnů na Home Cinema Praha 2008.
Kruci, ty roky ale letí... To bude pro zdejší HD fandy jiné kafčo než Invex...

d.f.h píše:Je opravdu výtečná, měl jsem ji na několikatýdenní test pro S&V a dostala zcela nadšených deset bodů z deseti. Takový poměr cena výkon se jen tak nevidí a pro zmiňovanou místnost bych se ji nebál zvolit. Bude k vidění & slyšení za pár týdnů na Home Cinema Praha 2008.
 ?
 ?
bubak píše:d.f.h píše:Je opravdu výtečná, měl jsem ji na několikatýdenní test pro S&V a dostala zcela nadšených deset bodů z deseti. Takový poměr cena výkon se jen tak nevidí a pro zmiňovanou místnost bych se ji nebál zvolit. Bude k vidění & slyšení za pár týdnů na Home Cinema Praha 2008.
Dekuji za odpoved, test ve S&V jsem samozrejme cetl a prave kvuli nemu jsem zacal trochu vic patrat :]
Zajimala by me jedna vec nebude vadit zesilovac integrovany v subwooferu, resp jake jsou jeho teploty pri pouzivani (rekneme 2h BR film s dekodovanim v zesilovaci a ne v prehravaci, pokud to vubec ma vliv na teplotu?
 . Nezaznamenal jsem v téhle souvislosti žádné vedlejší efekty.
. Nezaznamenal jsem v téhle souvislosti žádné vedlejší efekty.

Poslední dobou hlavně na Marvelovky
 Poslední dobou hlavně na Marvelovky 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků