Hawkeye píše:27. listopadu by měla vyjít další, "Dobrodružství rabína Jácoba," přičemž tenhle film u nás vyšel tuším jen na DVD s příšerným obrazem a mírně řečeno průměrným dabingem.
tomiisek píše:Hawkeye píše:27. listopadu by měla vyjít další, "Dobrodružství rabína Jácoba," přičemž tenhle film u nás vyšel tuším jen na DVD s příšerným obrazem a mírně řečeno průměrným dabingem.
Obraz dementní kvality v ořezu do 4:3 s občasnými vpálenými francouzskými titulky a špatným českým dabingem bez českých titulků. Bezkonkurenčně nejhorší DVD co kdy v ČR vyšlo.
Hawkeye píše:Tak mi přišla zásilka z DVD.CO.UK, ovšem místo Skryté identity mi přišel film na DVD "Wallace a Gromit: Prokletí králíkodlaka."
Hned jsem jim napsal, že jim to posílám zpátky a zda mi by mohli poslat ten film, který jsem si skutečně objednal. Aspoň že "Rukojmí" přišel v pořádku.
Juta píše:3.12. u nás vychází Indiana Jones a Království křišťálové lebky s CZ dabingem
tomiisek píše:Na co se těším? Na 24.3.2009
tomiisek píše:Když se mi jakožto výkonná spalovna zaručíš, že mi nepodpálíš záclony, tak tě klidně pozvu na projekci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník