Moderátor: Bando

Krtek píše:Tady je napsaná English DES 5.1 Co je to za formát ? Nikdy jsem to u ničeho neviděl.
 Má to i Spider-Man 3 a když jsem ho testoval, tak jsem si na tu stopu schválně přepnul. Je to takzvaný DEScription track, stopa (snad) pro zrakově postižené, kdy do originálního zvuku "vypravěč" vysvětluje, co se právě děje na obrazovce. Je to řádná haluz
 Má to i Spider-Man 3 a když jsem ho testoval, tak jsem si na tu stopu schválně přepnul. Je to takzvaný DEScription track, stopa (snad) pro zrakově postižené, kdy do originálního zvuku "vypravěč" vysvětluje, co se právě děje na obrazovce. Je to řádná haluz  .
.

Capo píše:Hele, aji když to koupim z US amazonu, tak to bude mít CZ titulky že? Protože oproti UK amazonu je tenhle film např. ještě o 200Kč levnější

d.f.h píše:Capo píše:Hele, aji když to koupim z US amazonu, tak to bude mít CZ titulky že? Protože oproti UK amazonu je tenhle film např. ještě o 200Kč levnější
Z amerického Amazonu ne, to je jiný region. Z anglického asi ano.

Capo píše:d.f.h píše:Capo píše:Hele, aji když to koupim z US amazonu, tak to bude mít CZ titulky že? Protože oproti UK amazonu je tenhle film např. ještě o 200Kč levnější
Z amerického Amazonu ne, to je jiný region. Z anglického asi ano.
Ajo, a kdyby byl na US amazonu nějakej film (kterej má CZ podporu) s označením "All regions" tak by CZ poproru měl ok?Ale takový tam asi nebudou co?
A btw PS3 podporuje všechny regiony, nebo záleží na verzi?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků