o příspěvky do diskuse. Tématem jsou věci, které vám na PlayTV aktuálně vadí nebo chybí.
 o příspěvky do diskuse. Tématem jsou věci, které vám na PlayTV aktuálně vadí nebo chybí.

d.f.h píše:také vám EPG u všech programů ukazuje pouze aktuální a bezprostředně následující pořad?

tomiisek píše:d.f.h píše:také vám EPG u všech programů ukazuje pouze aktuální a bezprostředně následující pořad?
Já mívám u AverTV i set-top-boxu poslední dobou EPG naprosto tragické, podle mne to souvisí s pražským digitálním vysíláním a nikoli s PlayTV.

d.f.h píše:při nastavení časovaného nahrávání je možnost posunout začátek i konec záznamu maximálně o 10 minut vpřed nebo vzad

tomiisek píše:Jaktože je televizní rada nechá vysílat upoutávky na pořady, když mají skluz? To slouží televizní rada jen ke zkoumání závadnosti reklam na fernet?
 , protože to my tady asi opravdu nevyřešíme... Bohužel.
 , protože to my tady asi opravdu nevyřešíme... Bohužel.

To znamená, že ruční časované nahrávání jaksi... No prostě je to opruz, přepočítávat to. Máte to všichni také takhle špatně? Zkoušel jsem změnit lokalitu, ale nic nepomáhá.
 To znamená, že ruční časované nahrávání jaksi... No prostě je to opruz, přepočítávat to. Máte to všichni také takhle špatně? Zkoušel jsem změnit lokalitu, ale nic nepomáhá.

st39.6 píše:a nejde nahodou nastavit cas v playtv normalne zvlast? ... imo by to nemel bejt problem, ne? ...

d.f.h píše:Další věc: při nastavení časovaného nahrávání je možnost posunout začátek i konec záznamu maximálně o 10 minut vpřed nebo vzad. To je v případě nočního vysílání například Novy, kdy jsou konce pořadů někdy ujeté i o půl hodiny, naprosto nedostačující a také to v podstatě znemožňuje časované nahrávání používat.
 Aspoň budu vědět, jaké měl dětství, když už nic jiného...
  Aspoň budu vědět, jaké měl dětství, když už nic jiného...

st39.6 píše:Nova a Prima mely problemy s EPG distribuci, to neni chyba prijimace. Me to vcera zacalo behem vecera slapat jak ma. Jinak s casem jsem problem nemel, vsechno jde naprosto bez problemu
 ,a co jsi při instalaci udal za lokalitu a co jsi vlastně provedl dále?
 ,a co jsi při instalaci udal za lokalitu a co jsi vlastně provedl dále?

... udelal sem snad presne to, cos mi rikal abych udelal, kdyzs mi to predaval : )
 ... udelal sem snad presne to, cos mi rikal abych udelal, kdyzs mi to predaval : )

marisa píše:Tak tedy vite jak zajistit spravny cas a ne o 2hod posunuty?

) updatem.To znamená že čas v EMPG je již v pořádku.Jinak samozřejmě všichni čekáme na update který vyřeší příjem v MPG4 aby jsme si užili HD vysílání v Českých zemích.Každopádně je na tom ještě nějaký detail k dodělání,například si seřadit tv stanice dle svého atd.Ale jinak vřele doporučuji,je to velice dobrej rekordér a vpřípadě potřeby můžeš ty nahrané soubory vypálit na PC.
  ) updatem.To znamená že čas v EMPG je již v pořádku.Jinak samozřejmě všichni čekáme na update který vyřeší příjem v MPG4 aby jsme si užili HD vysílání v Českých zemích.Každopádně je na tom ještě nějaký detail k dodělání,například si seřadit tv stanice dle svého atd.Ale jinak vřele doporučuji,je to velice dobrej rekordér a vpřípadě potřeby můžeš ty nahrané soubory vypálit na PC.

Buldog píše:Ještě se chci zeptat, když se to propojí s PS3, tak se to potom ovládá a udatuje celý přes PS3?
Buldog píše:A když to chci vypálit, tak si to nejšíp ten soubor budu muset přenest na ext. hardisk nebo flashku a potom dát do PC a vypálit, je to tak?
Buldog píše:Jo a jak jsou přibližně veliký ty soubory - když vemu např. 2 hodinový film - kolik MB/GB?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků