Modena píše: st39.6
To jich moc nemáš . . .
st39.6 píše:hele sefe, jak vypada ten terminator?
d.f.h píše:st39.6 píše:hele sefe, jak vypada ten terminator?
Mno... řekněme slušně. Odpovídajícím způsobem vzhledem ke stáří filmu a použitým trikovým technologiím. Pokud se někomu například závěrečná scéna v továrně nějak nezdála už na DVD, tak tady je to ještě markantnější. Já si to na Blu-ray pořídil hlavně z nostalgie, tenhle film je pro mě naprostý kult, který překonává asi jen dvojka.
Dave píše:Lol koukám že se Vám ty police pěkně prohejbaj. Ovšem šéfe ty kolekce jsou móóóc pěkný. Hlavně asi ta od Kubrika bude mazec.
a těch peněz když si to člověk představí.. 6,- obal, 6,- DVD, no a ten obal je zdarma když víte jak a kde ..
Dave píše:d.f.h píše:st39.6 píše:hele sefe, jak vypada ten terminator?
Mno... řekněme slušně. Odpovídajícím způsobem vzhledem ke stáří filmu a použitým trikovým technologiím. Pokud se někomu například závěrečná scéna v továrně nějak nezdála už na DVD, tak tady je to ještě markantnější. Já si to na Blu-ray pořídil hlavně z nostalgie, tenhle film je pro mě naprostý kult, který překonává asi jen dvojka.
jj. zrovna dnes říkali že bude čtyřka. Samozřejmě bez Guvernéra.
st39.6 píše:ten kubrick je fakt nadhera, taky ulitavam na podobnejch balenich (jen takovou norm.rodinku bych asi nekkoupil
Don píše:Jak to tak pozoruji, tak se můžu jít zahrabat...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků