Nick007 píše:Matrošku bych moc nezmiňoval, vsadím boty, že s ní budou stejné problémy jako u všech těch media boxů.
Nick007 píše:Každopádně obdoba seamless branching, která je u MKV možná, tam určitě nebude.
tomiisek píše:Nick007 píše:Každopádně obdoba seamless branching, která je u MKV možná, tam určitě nebude.
Nevím, kolik lidí zrovna tohle potřebuje. Mně úplně postačí, když mi to bude přehrávat seriály, co ještě nevyšly na BD. A v tom by neměl mít žádný problém.
tomiisek píše:Tak už se Oppo konečně prodává (http://oppodigital.com/proddetail.asp?prod=BDP83), jen jej bohužel nezašlou do naší civilizované země. Myslel jsem si, že to jednoduše zaplatím přes PayPal a nechám přeposlat přes americkou adresu, ale bohužel to s tuzemskou kartou neprojde ani přes PayPal
johnym píše:Oppo nepodporuje u externych zdrojov NTFS typ suborov, len FAT32, to znamena ze prehra len subory s max velkostou 4GB. Na serialy v pohode, ale na 1080p film rip v .mkv mozes zabudnut.
tomiisek píše:Neuvažujete někdo aktuálně o koupi Oppo playeru? Náklady na dopravu za dva playery nejsou o moc vyšší než za jeden player, dva playery srazí cenu za kus až ke 14 tisícům... Připomínám, že po nahrání firmware z netu je multiregionální pro DVD i BD
d.f.h píše:Já nejdřív až na podzim.
tomiisek píše:d.f.h píše:Já nejdřív až na podzim.
To jsi docela kliďas, já už mám bez regionu A a bez regionu 1 nervy v kýblu
hanysek píše:me by stacila standart verze ovsem clo to asi pekne prodrazi...nejaky evropsky prodejce by nebyl?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků