d.f.h píše:Určitě ale bude dobře, když se nás potom domluví víc, kvůli tomu dopravnému. A taky to bude fajn mít doma několik Oppo přehrávačů najednou

Ale treba jsem to minule povrtal, dneska mi to vyslo ty 4%
 Ale treba jsem to minule povrtal, dneska mi to vyslo ty 4%  

Vsude na mne vyskakujou PC kabely, tak nevim, jestli by to nechtelo spis AV kabel.
 Vsude na mne vyskakujou PC kabely, tak nevim, jestli by to nechtelo spis AV kabel.

Nick007 píše:Btw má to Oppo univerzální napájení 110/230 V?

, tuším předevčírem byl dán do prodeje...
 , tuším předevčírem byl dán do prodeje...
kolemjdoucí píše:No tak to musíš mít radost, dokážu si představit jak ses těšil, tuším předevčírem byl dán do prodeje...
 Ja se tesim stejne, ale zaroven jsem i nasranej
 Ja se tesim stejne, ale zaroven jsem i nasranej  Stat na tom Oppu nema nejmensi zasluhy
 Stat na tom Oppu nema nejmensi zasluhy

Full verze se ma v Evrope prodavat o Vanocich.
 Full verze se ma v Evrope prodavat o Vanocich.

tomiisek píše:Vylet do USA bohuzel nestaci (to bych misto placeni 7000 za naklady letel hned), osobni prevoz by dani podlehal stejne tak. Dani by se slo vyhnout prestehovanim do USA a naslednym prestehovanim do CR, v takovem pripade lze prevezt osobni majetek bez zdaneni. Levnejsi a mensi prehravac by se urcite prevezt dal, Oppo by ale asi bylo riskantni...

tomiisek píše:No vzdyt jo. Ale pokud si Oppo koupis v ramci dovolene, tak to neni, ze s sebou vezes neco, cos v USA pouzival a opoterboval...
 Mě jen zrovna nenapadlo, že to Oppo není drobnější a člověk si ho běžně neveze s sebou z domova na dovolenou
 Mě jen zrovna nenapadlo, že to Oppo není drobnější a člověk si ho běžně neveze s sebou z domova na dovolenou 

by mě zajímalo...při těch kvantech  zboží co tam teče
 by mě zajímalo...při těch kvantech  zboží co tam teče

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků