Fox píše:Zdravím všechny.Zkoušel jsem nakupovat přes DVDCrave a do 7dnů bez problému doma.Co tak tady na fóru čtu tak většina z vás nakupuje přes americkej amazon-můžete mi někdo napsal za jakou dobu vám balík přijde-já jsem totiž taky udělal první objednávku a napsali mi že dodání by mělo být cca 3týdny což je právě dnes a zatím nic nedošlo-tak bylo by dobrý vědět jak to chodí ostatním.Díky
P.S.Zajímavá informace pro ty kteří by si chtěli objednat trilogii Spidermanů-první a druhý díl je i s českou podporou ale trojka je bez podpory tak bacha na to pro ty, kteří neumí anglicky
JIHORDA píše:BD Já Legenda a čes.titulky nikde...to je hodně smutný
st39.6 píše:celkem zajimavy, ale DRAHY (daly by se zvlast sehnat jinde levnejc ...)
http://xploitedcinema.com/catalog/blura ... -c-36.html
kazdopadne maj filmy jako Afro Samurai, Assembly, Children of Men, CJ7, Crank, Danny the Dog, Dune, Flashpoint, Infernal Affairs, Parfume nebo Tideland a Trainspotting ... samozrejme je to z US, takze evropsky importy nema moc smysl kupovat (kvuli cene), ale nektery asijsky sou celkem zajimavy (v pripade, ze se bojite playasia a podobnejch)
st39.6 píše:na tech strankach je imo nemecka verze. ta je R-free, jak pisou. (tocilo se na XL-2ku, Sony HDC-F950 a par zaberu na REDku, takze prepisy sou ciste digitalni ... a to video prej vypada fakt dobre. Sam sem na to zvedavej, dost dlouho premejslim, jestli koupit ci nekoupit :/)
st39.6 píše:btw ja nemcinu taky velmi nerad
st39.6 píše:no je to hodne zvlastni typ filmu, hodne akcni a plnej logickejch der, kterejma se tvurci spis chlubej, nez aby se je snazili zacelit. kdyz sem to pred tema dvema rokama vydel na novinarsky, tak sem odchazel dost znechucenej, ale jak slycham samy dobry ohlasy a nektery lidi mi to vylozene cpou, mam chut dat si to znova. co ja vim, treba sem na to fakt nemel naladu
pokud mas rad bezhlavy akcni filmy a nepotrpis si na realisticnosti apod., tak te to urco pobavi : )
st39.6 píše:to nemecky vydani je samozrejme anglicky, jen je druha zvukova stopa misto spanelstiny nemcina : ) ... a samozrejme tam sou nemecky titulky
jestli se ptas, kdy to vyjde v Britanii, tak to nevim :/
st39.6 píše:tak sem si to Crank vcera v mediamarktu koupil, sel sem kolem toho a neodolal. ten obal je sice prisernej, ale zase je to dvoudiskovka a druhej disk je potistenej velkym FUCK YOU (obrazek postnu, pokud se dneska dostanu k fotaku), plus oproti US verzi je to Extened edice ... za 29eur, coz neni zas takova palka
st39.6 píše:jestli ses z Prahy, ozvi se mi do vzkazniku, posli mi penize na ucet a ja ti to vemu .... (d.f.h me osobne zna, takze se o svoji investici vazne bat nemusis;))...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník