st39.6 píše:tak prenaset sem to ani nechtel, takze je mi to ukradeny. a ten HD zaznam se driv nebo pozdejc objevi, momentalne to je u nas stejne jedno

kolodej30 píše:tak uz i u nas..
http://playstation-shop.cz/playtv-modul-ps3-446701.htm?messageNo=2&threadID=4981

kolodej30 píše:st39.6 píše:tak prenaset sem to ani nechtel, takze je mi to ukradeny. a ten HD zaznam se driv nebo pozdejc objevi, momentalne to je u nas stejne jedno
objevi, to mas pravdu... jen je skoda, ze s tim delaji takove ofuky... pro majitele HD satelitu je to skoda, protoze se pak nemuzou podivat na chelsea zapas ze zaznamu v oblibene kvalite..
 Tam chytneš pouze co jde v Čechách vzduchem.
  Tam chytneš pouze co jde v Čechách vzduchem.

martinhamr píše:kolodej30 píše:... pro majitele HD satelitu je to skoda, protoze se pak nemuzou podivat na chelsea zapas ze zaznamu v oblibene kvalite..
A jak tam chceš dostat HD signál ze satelitu,když to má jen koax vstup ?Tam chytneš pouze co jde v Čechách vzduchem.
 sam hd sat nemam, tak jsem to neresil... ale dvbt bezi nova v hd, jestli se nepletu..
  sam hd sat nemam, tak jsem to neresil... ale dvbt bezi nova v hd, jestli se nepletu.. 

kolodej30 píše:v sobotu jedeme s martinhamrem do nemec do media marktu, tak jestli se chce nekdo pridat, mame dve mista volne, pripadne je mozne proti slozene zaloze zakoupit...
takze dobrovolnici se muzou hlasit, bud sem a nebo do PM

pri penetraci PStrojkou ktera tady na foru je bych se zase tak nebal..
 pri penetraci PStrojkou ktera tady na foru je bych se zase tak nebal.. 

Filas píše:Dá se použít jako náhrada set top boxu, ale musíš mít při sledování tv zapnutý PS3.

d.f.h píše:na terovém disku čeká spooooousta zajímavých věcí ke shlédnutí

Filas píše:MKV i titulky si během pár sekund převedu do formátu, který PS3 přehraje - MKV2VOB a AVIADSSUB.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků