Filas píše:MKV i titulky si během pár sekund převedu do formátu, který PS3 přehraje - MKV2VOB a AVIADSSUB.

tomiisek píše:A to fakt prevod treba 10 GB MKV trva jen par vterin?

tomiisek píše:A jde to teda kdykoli zmenit zpatky na MKV?

Filas píše:
Taky jsem to párkrát zkoušel, fungovalo to ale nepřišlo mi to moc pohodlný muset mít při koukání na film i zapnutý PC.

d.f.h píše:Filas píše:nepřišlo mi to moc pohodlný muset mít při koukání na film i zapnutý PC.
No, když ho v podstatě nevypínáš, tak je to celkem fuk

. Servery také běží v jednom kuse roky - OK, mají sice kvalitnější komponenty, ale ono to ve výsledku až zas tak velkou roli nehraje.
. Servery také běží v jednom kuse roky - OK, mají sice kvalitnější komponenty, ale ono to ve výsledku až zas tak velkou roli nehraje.

venousek píše:Nazdar. Četl jsem, že součástí balení je i nějaká nálepka na BD dálkový ovladač. Můžete mi někdo prosím tu nálepku nebo celý ovladač s nálepkou vyfotit a postnout sem fotku? Taky by mě zajímaly zkušenosti s ovládáním přes BD ovladač. Díky.
 Ovladani PS3 dalkovym ovladanim je uplne stejne jako pouzivani jakohokoli jineho dalkoveho ovladace, lisi se jen tim, ze funguje pres bluetooth, takze vubec neni treba mirit na PS3, pripadne lze ovladat i pres libovolne fyzicke prekazky mezi ovladacem a PS3.
 Ovladani PS3 dalkovym ovladanim je uplne stejne jako pouzivani jakohokoli jineho dalkoveho ovladace, lisi se jen tim, ze funguje pres bluetooth, takze vubec neni treba mirit na PS3, pripadne lze ovladat i pres libovolne fyzicke prekazky mezi ovladacem a PS3.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků