- Dvě složky: BDMV & CERTIFICATE
- Uvnitř složky CERTIFICATE by měla být prázdná složka: BACKUP
- Uvnitř BDMV by mělo být následujících 8 složek: BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST, STREAM, AUXDATA, BDJO, JAR, META a 2 bdmv soubory
- Složka BACKUP (ve složce BDMV) by měla obsahovat: CLIPINF, PLAYLIST, BDJO (prázdná) & 2 bdmv soubory

Evok píše:Noooo lae ty novější zase nepodporují přehrávání z HDD teda ne?Takže mám asi smůlu co.

JuraS. píše:Zeptám se naivně..kolik času zabere převod do mkv standardnímu, ne nejnovějšímu nehernímu počítači ? a kolik trvá grabnutí bd na hdd ? a neexistuje něco instantního jako byl clone dvd na bd ?

Nick007 píše:Vlastní mux do matroska kontejneru trvá pár jen minut.

A vypálit to nemám na čem, abych to mohl vložit do BD playeru. Takže to jen potřebuju převést do MKV, abych si to mohl pustit přes síť. Případně kdyby šlo rovnou vyhodit nepotřebné audio stopy, bylo by to fajn.
 A vypálit to nemám na čem, abych to mohl vložit do BD playeru. Takže to jen potřebuju převést do MKV, abych si to mohl pustit přes síť. Případně kdyby šlo rovnou vyhodit nepotřebné audio stopy, bylo by to fajn.

Bohužel mi to však nestačí, neboť jsem zjistil, že player neumí z MKV přehrát VC1
 Bohužel mi to však nestačí, neboť jsem zjistil, že player neumí z MKV přehrát VC1  Nějaký easy návod jak přeformátovat VC1?
 Nějaký easy návod jak přeformátovat VC1?

martinhamr píše:Když čtu ty vaše promlémi,není jednoduší si koupit přehrávač ?

Ze kdyz mam extrahovanou video stopu, tak ze jen v nejakem programku vyberu pozadovany format videa a pustim Run
 Ze kdyz mam extrahovanou video stopu, tak ze jen v nejakem programku vyberu pozadovany format videa a pustim Run  Nejak to prece lidi museji formatovat, jinak by neexistovaly ripy...
 Nejak to prece lidi museji formatovat, jinak by neexistovaly ripy...

tomiisek píše:Nejak to prece lidi museji formatovat, jinak by neexistovaly ripy...

A 200 GB na film je celkem dost, ne?
 A 200 GB na film je celkem dost, ne?

Jsem si rikal, ze bych to nechal bezet pres noc...
 Jsem si rikal, ze bych to nechal bezet pres noc...

tomiisek píše:Bych si to chtel aspon zkusitJsem si rikal, ze bych to nechal bezet pres noc...
 Ne, záleží na nastavení. Rychlost je v nepřímé úměře s kvalitou...
 Ne, záleží na nastavení. Rychlost je v nepřímé úměře s kvalitou...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků