. Dale hodil jsem tam za sebou 7 dilu serialu ale kdyz si v pc pustim ze slozky STREAM ten soubor tak hraje pouze ten prvni vlozeny dil takze fakt nevim jestli ten program dokaze prevest vice dilu na jeden disk a nebo dokaze prevest jen 1 film.
  . Dale hodil jsem tam za sebou 7 dilu serialu ale kdyz si v pc pustim ze slozky STREAM ten soubor tak hraje pouze ten prvni vlozeny dil takze fakt nevim jestli ten program dokaze prevest vice dilu na jeden disk a nebo dokaze prevest jen 1 film.

Nick007 píše:Můžeš zkusit jednotlivé díly smuxovat do jednoho mkv v mmg (mkvtoolnix) - u prvního Add, u dalších Append. Pak by se měl vytvořit jediný m2ts stream.
 Zkousel jsem ted prevest jeden videoklip a ten se v naproste pohode prevedl ale jakykoliv dil z onoho serialu neustale vypisuje error "Unsupported media type 15 for AVCHD/Blu-ray muxing". Nechapu
  Zkousel jsem ted prevest jeden videoklip a ten se v naproste pohode prevedl ale jakykoliv dil z onoho serialu neustale vypisuje error "Unsupported media type 15 for AVCHD/Blu-ray muxing". Nechapu   

Nick007 píše:Hoď sem kompletní výpis toho MKV z MediaInfo.

eac3to 2: "G:\South Park S10 720p WEB-DL\South Park S10E01 The Return of Chef 720p h264-CtrlHD.mkv" "G:\South Park S10 720p WEB-DL\South Park S10E01 The Return of Chef 720p h264-CtrlHD.ac3"
eac3to 2: "G:\South Park S10 720p WEB-DL\South Park S10E01 The Return of Chef 720p h264-CtrlHD.mkv"

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník