HDmag.cz na Facebooku
 HDmag.cz na Facebooku

Já mám obavy, že jak tam jednou vlezu, že přijdu o všechno soukromí a že tam budu trávit celé hodiny jako moje přítelkyně
 Já mám obavy, že jak tam jednou vlezu, že přijdu o všechno soukromí a že tam budu trávit celé hodiny jako moje přítelkyně 

tomiisek píše:Šmarjá, nestrašte mě FacebookemJá mám obavy, že jak tam jednou vlezu, že přijdu o všechno soukromí a že tam budu trávit celé hodiny jako moje přítelkyně
 Samozřejmě ale přijdeš jen o tak velkou část soukromí, jakou budeš chtít - možnosti omezení co kdo a za jakých okolností vidí jsou na Facebooku skutečně bohaté. Nemusí vidět třeba nikdo nic, v takovém případě ale Facebook (a všechny ostatní sociální sítě) ztrácí smysl... Všechno je to o kompromisech, něco málo obětuješ, něco málo získáš.
 Samozřejmě ale přijdeš jen o tak velkou část soukromí, jakou budeš chtít - možnosti omezení co kdo a za jakých okolností vidí jsou na Facebooku skutečně bohaté. Nemusí vidět třeba nikdo nic, v takovém případě ale Facebook (a všechny ostatní sociální sítě) ztrácí smysl... Všechno je to o kompromisech, něco málo obětuješ, něco málo získáš.

A sdílení fotek je fakt bezva, s tím souhlasím.
 A sdílení fotek je fakt bezva, s tím souhlasím.

wasill píše:Jestli to nebude tim, že jsem jí včera doporučil asi 20ti lidem

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník