Omlouvám se že píšu až těd, ale dřív sem se k tomu nedostal. Takže abych sepsal poznatky ohledně tv (model GT20) v první řadě bych řekl že s obrazem sem velmi spokojen, co se týče černé, nepřijde mi oproti lcd žádný rozdíl, barvy jsou hezké (kino režim) odezva v pořádku, nemaže ..sem spokojen ale našel jsem i spoustu menších vad
1)Nejvíc pokládám za vadu že usb sloty podporujou pouze Fat formaty disků, NTFS to neveme ani za milion, což (klidně mě kamenujte) je na dnešní dobu už celkem nedostatek, snad každý si chce dnes připojit flash pamět nebo disk na kterým má nějaký velký soubor.
2)Další věc která mě zarazila, že když sem připojil externí hdd, tak abych si na něj mohl nahravat pořady z tv tak si nejdřív musi tv ten hdd registrovat, což nechápu co to ma za smysl, a nakonec ty nahrané soubory jdou přehrat opět jen v tv Panasonic
3)v Manualu, který je dodavan na cd, nevím proč ne na papíru, píšou o podpoře nahravaní na usb flash disky, když jsem zapojil flash disk naformatovanou na fat32 na tv vyskočilo že bylo zjištěno usb zařízení, ale v menu mi to pak psalo že není žádné zařízení připojeno, takže se mi nepodařilo rozchodit to nahrávání na flash disk, pokud se vám to podařilo, tak moc ocením vaší pomoc!! =) děkuji
4)a v poslední řade mě zamrzelo že nejsou dodávany 3d bryle k modelu GT20 (až k VT) což si přiznejme s cenou 3000 za kus je pro moji 3 členou rodinu celkem pálka, + tedy nějaký přehrávač který si poradí s externím hdd NTFS a filmama ve full hd format mkv
možná že spoustu věcí co mi vadí jdou nějako rozchodit, mám tv týden takže se stím ještě peru pokud by někdo věděl jak vyřešit ruzné problémy budu moc rád protože v manualu je sice spousty krásných obrazku ale absolutně nic pořadnýho se tam nedočtu
Můj verdikt k tv. Plazmička hráje vážně krásně, vypalování kterého sem se bál jak čert kříže sem si ještě nevšimnul(3hodiny mi bežel program s nehybným logem a nic po něm nezustalo) uvidíme časem jestli to vydrží. Sklo na panelu se ani moc neleskne, v noci to je vubec bez problému, bojím se akorákt léta kdy to možná bude boj, ale v současný době nic, spotřebu neřeším, človek kdo řeší spotřebu tv a davá to jako přednost mi přijde na hlavu, jde snad hlavně o obraz a pak až o omáčku. Barvy (jedu na kino režim) jsou moc hezké, pletovka je realna, je to hezky kontrasní a kté slávné černé - nepřijde mi to ani jako zázrak ani jako ty fámy o tmavě zelené, šedé apod. Když to porovnám s dražšími lcd tak myslím že je to to samé. Co se týče hučení a bzučení, ano hučí..ale když koukam na film kde se mluví a je kravál tak to slyšet není. Snad jenom bych řekl že příšerně topí
ale v létě budu rušit stěnu takže bude volně na stolečku tak myslím že to bude bez problému.
Určitě bych jí všem doporučil, je to velmi dobrá tv! Byla moje chyba že jsem plazmy schazoval, jen bych ktomu dodal - nekoukejte na plazmy samsung a lg...to je absolutně neco jiného než tyhle dobrý panáky!!! Jestli se pořád někdo rozhoduje mezi lcd a plazmou doporučuju plazmu od Panasonicu a nebo dráhé lcd Samsung...levná lcd pod 30 000 sou děsná oproti tomuhle zlatýmu panakovy za 25 000,-