immortal píše:Takze konecne muzu konstatovat umim dostat BD jakekoliv velikosti na BD-R.Trvalo to,ale uz to jde,vyzkouseno vypaleno vse ok.Dalsi problem vyresen.Ted zbyva jeste truhd.

immortal píše:Dave píše:konečně si to pochopil. I čas jsou peníze.
Takze konecne muzu konstatovat umim dostat BD jakekoliv velikosti na BD-R.Trvalo to,ale uz to jde,vyzkouseno vypaleno vse ok.Dalsi problem vyresen.Ted zbyva jeste truhd.
 Když tak napiš nějaký podrobný popis nebo návod pro méně chapající .Díky
 Když tak napiš nějaký podrobný popis nebo návod pro méně chapající .Díky

Juta píše:Pepetoy:
Teď nevím jestli si Tě nepletu z někým jiným, ale ty máš na jiných fórech v podpisu, že vlastníš Panasonic PT-AE 3000 ?

mytch píše:Také to zkouším.Koupil jsem DVD FAB HD a po několika pokusech jsem dospěl k závěru že je to zcela vyhovující a jednoduchý program.Jediný problém je prozatimní cena médií.Investoval jsem na své poměry dost vysokou částku do hardweru a nejsem zastáncem komprimace za cenu snížení kvality,to jsem se do toho nemusel draze vysypat.V dnešní době stojí BD-R 50GB 300Kč a FAB HD mi spolehlivě v nástroji Klonování provede perfektní kopii 1:1 se vším všudy v plné kvalitě a co je pro mne nejdůležitější přehratelné v BD přehrávači.BD-R 25GB stojí dnes již pod 100kč což je již slušná cena a díky tom jsem si zkusil FABEM HD v nástroji Hlavní film zmenšit 50GB na 25GB což se také zdařilo bez ztráty kvality ale přehrávač mi to nepřehraje.Zřejmě se jedná o ochranu filmu přímo v přehrávači,pokud o tom někdo něco ví rád se to dozvím.Myslím že koncem ruku můžeme očekávat snížení ceny dvouvrstvého BD-R média pod 200kč a to už by bylo jistě přijatelné a těch pár filmů o které opravdu stojím si prostě musím zaplatit a tak drahé to zas není když jsem odměně špičkovou kvalitou.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků