Krtek píše:Blbost. Těch přehrávačů je víc. Třeba Sony
Luban píše:Máme Panasonic DVD-S100EG-K a s jeho prací jsem naprosto spokojen. Záleží sice jaký DVD do něj pouštíš, ale takovej LotR je parádní. Naopak některá nekvalitní DVD (např. Smrtonosná past je odfláklej hnus) vypadají hnusně a nebejt toho že to sleduju z dostatečně velké vzdálenosti, bych je možná i vyhodil (což je po koupi BD stejně asi čeká ) Zobrazovadlo Panasonic TH-42PZ70EA, pozorovací vzdálenost kolem 3m.
Jenom upozorňuju že BD momentálně ještě nemám kde přehrát, takže porovnávat s "pravou 1080p" nemohu, ale s upscalingem jsem spokojen.
olda píše:Krtek píše:Blbost. Těch přehrávačů je víc. Třeba Sony
a který ?? žádný šip tam u žádnýho v popisech nevidím... napiš který at můžu pátrat ...
Krtek píše:olda píše:Krtek píše:Blbost. Těch přehrávačů je víc. Třeba Sony
a který ?? žádný šip tam u žádnýho v popisech nevidím... napiš který at můžu pátrat ...
http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=108654
Krtek píše:Mě to přišlo také divné. Asi v tom e-shopu mají překlep.
Krtek píše:Stejně si myslím že je nesmysl řešit upscalling na přehrávači. Samotná TV si s ním poradí mnohem lépe (alespoň většina z nich). A komu to nestačí, tak ať si koupí kvalitní receiver. Tam bude upscalling lepší, jenže ten vyjde na 30-40 tis.
Krtek píše:Těch čipů je mnohem víc. Četl jsem o tom zajímavý článek a na špičce jsou asi 4 čipy vč. Faroudji. V podstatě je jedno který budeš mít. Ta cena Denonu není drahá kvůli tomu čipu. Podobně je na tom i Pioneer. Jsou to High-endové přístroje. Nejhorší čipy jsou v některých televizorech. Hlavně v levných LCD kde si výrobci jdou vlastní cestou a snaží se dělat i své čipy na jejihž názvy pak lákají zákazníky. A s čím dál tím nižší cenou to bude ještě horší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků