Co s nimi?
 Co s nimi?

. Alien Quadrilogy je po upscalingu suprové, o většině DVD hlavně české provenience se to říct nedá. Mám jich hromadu, tak mě to celkem zajímá. DivXů (resp. XviDů
 . Alien Quadrilogy je po upscalingu suprové, o většině DVD hlavně české provenience se to říct nedá. Mám jich hromadu, tak mě to celkem zajímá. DivXů (resp. XviDů   ) mám také celkem dost, hlavně ale staré české seriály které nejdou jinak sehnat a tam už je to celkem jedno. Takový Gottwald na 42" plazmě - to je žrádlo, soudruzi!
 ) mám také celkem dost, hlavně ale staré české seriály které nejdou jinak sehnat a tam už je to celkem jedno. Takový Gottwald na 42" plazmě - to je žrádlo, soudruzi!  

protože fakt, co s tim kua, takový "zboží" už si fakt nikdy nepustim, když mám to samý v HD, leda seriály si zatim nechám, dokud je nebudu mít taky v HD
 protože fakt, co s tim kua, takový "zboží" už si fakt nikdy nepustim, když mám to samý v HD, leda seriály si zatim nechám, dokud je nebudu mít taky v HD  , ale to asi hned tak nebude, třeba takový Sopranos, teď je sleduju v XviD, páč mi nic jinýho nezbývá, a kdo ví, kdy to bude v HD...ale naštěstí je moje plazma umí celkem slušně zobrazovat, takže se na to dívat dá
 , ale to asi hned tak nebude, třeba takový Sopranos, teď je sleduju v XviD, páč mi nic jinýho nezbývá, a kdo ví, kdy to bude v HD...ale naštěstí je moje plazma umí celkem slušně zobrazovat, takže se na to dívat dá 

Don píše:Snad největší škoda je že DVD DL jsou tak drahý a nedostatkový, takhle nevyužiji svoji DL mechaniku.
Don píše:Jinak, dobra je logika: 720p HDrip = do 4GB (DVD5), 1080i/p HDrip= do 8GB (DVD9)

/...).
 /...). 

Don píše:Na DVD je nejlepší dělat zálohy dat které máte ještě někde jinde, tzn. data na DVD+externí HDD/interní HDD. Pokud kupujete kvalitní disky (Imation, Verbatim) a o disky se dobře staráte (patření proti prachu, nepoškrábání média) určitě vám dlouho vydrží.

Ačkoliv myslím, že Verbatim občas jejich barvivo také používá.
 Ačkoliv myslím, že Verbatim občas jejich barvivo také používá.

Capo píše:Já jedině Verbatim a to snad odnepaměti
 Jednoduše: DVD tu budou ještě mnoho let.
  Jednoduše: DVD tu budou ještě mnoho let.

d.f.h píše:Don píše:Na DVD je nejlepší dělat zálohy dat které máte ještě někde jinde, tzn. data na DVD+externí HDD/interní HDD. Pokud kupujete kvalitní disky (Imation, Verbatim) a o disky se dobře staráte (patření proti prachu, nepoškrábání média) určitě vám dlouho vydrží.
Tak to ano, datová DVD jsou bez debaty. Než budu beze strachu vypalovat na Blu-ray, tak to ještě uplyne hodně vody...
Mimochodem ale já preferuji Taiyo YudenAčkoliv myslím, že Verbatim občas jejich barvivo také používá.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků