Moderátor: Bando
Martin píše:tak mě napadá jestli tu nezasdílíme nějakou malou databázičku obalů BD, nic moc velkýho, cca do 150kB na obr., jen aby byly čitelný informace audio/video/subtitles, páč semotámo na těch amazonech píšou nesmysly a nebo nic a člověk pak neví jestli objendat tu či onu verzi a nebo vůbec...
Martin píše:tak mě napadá jestli tu nezasdílíme nějakou malou databázičku obalů BD, nic moc velkýho, cca do 150kB na obr., jen aby byly čitelný informace audio/video/subtitles, páč semotámo na těch amazonech píšou nesmysly a nebo nic a člověk pak neví jestli objendat tu či onu verzi a nebo vůbec...
d.f.h píše:Martin píše:tak mě napadá jestli tu nezasdílíme nějakou malou databázičku obalů BD, nic moc velkýho, cca do 150kB na obr., jen aby byly čitelný informace audio/video/subtitles, páč semotámo na těch amazonech píšou nesmysly a nebo nic a člověk pak neví jestli objendat tu či onu verzi a nebo vůbec...
Pár jich mám, 500px na šířku. Problém je, že zadní strany nikde moc nebejvaj ke staženíAle jestli jako myslíte skenovat si to sami, tak proč ne
d.f.h píše:Martin píše:tak mě napadá jestli tu nezasdílíme nějakou malou databázičku obalů BD, nic moc velkýho, cca do 150kB na obr., jen aby byly čitelný informace audio/video/subtitles, páč semotámo na těch amazonech píšou nesmysly a nebo nic a člověk pak neví jestli objendat tu či onu verzi a nebo vůbec...
Pár jich mám, 500px na šířku. Problém je, že zadní strany nikde moc nebejvaj ke staženíAle jestli jako myslíte skenovat si to sami, tak proč ne
Iceman píše:Nie že kúpim niečo s Českou podporou a bude to Region A..
Iceman píše:Ok, vidím, že som napísal blbosť, tak prosím zmazať pán admin. Jasné máš pravdu už vidím
Japonca ako pozerá BD českyAle s obalmi z BD s českou podporou, nejako to tu viazne
Keď budem mať nejaké Blu-Ray určite sem obaly hodím.
Iceman píše:To by sa ale stávať nemalo. Takže X-Men 1 , 2 , že to nemá DD 5.1 Český môže byť chyba tlače?
X-Men 1, 2, 3 by som kúpil ale nie s CZ 2.0. Takže by to chcelo aby písalo viac ľudí.
Ja mám toto blu-ray a sú tam takéto dabingy. ja som chcel niečo kúpiť na základe informácií
na zadnej strane obalu.
Iceman píše:OKs. Klídek šéfe.
d.f.h píše:Iceman píše:OKs. Klídek šéfe.
Já jsem v pohoděNicméně fakt - kdo by měl o Blu-ray discích vědět víc, než ten kdo je u nás prodává? Ze zkušenosti ale vím, že to tak jednoduché není... Z Bontonfilmu mi třeba už dva roky chodí měsíční přehledy Blue-ray filmů, tak to stojí v subjectu každého e-mailu. Já vím, je to drobnost, ale jednak jsem na to alergický a hlavně - když to prodávám, tak si o tom nejdřív něco zjistím, ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků