lama262 píše:Můžete sem prosím někdo dát odkaz na nějaký internetový obchod v Rakousku či Německu, kde by byla cena Sony VPL-HW10 kolem těch 38t (či méně). Protože pokud je to opravdu tak, tak asi nemá cenu u nás kupovat LCD či plasmu s větší úhlopříčkou, protože cena je pak přibližně stejná. Pokud by to šlo, tak možná i shop komunikující v angličtině. Děkuji.
derek píše:v kině a ticho ?? teda když nepočítám plkajicí diváky, popkorn, srkání koly a mobily tak jo
derek píše:otázkou je, jak moc máš nahlas bedny, pak je relativita ticha úplně jiná
derek píše:asi jsem nedával pozor, ale proč nechceš projektor fullhd ? ten 2,35 je jiný poměr, než 16:9, ne ? tzn, nebude to zlobit ?
ehm, mám jednu debilní otázku...když už se výrobci zařízení shodli, že neexistuje nic lepšího než tv 16:9...proč se takhle netočí i nové filmy ? myslím, 2,35 je prostě fajn, ale když mám menší tv, tak to prostě nevyužiju, nejdu tak proti sobě ? zvláš´t když jako velká společnost vyrábím tv i filmy najednou ??? bychom se taky mohli pomalu dočkat toho, že na každej film budeme mít jinou tv aby obraz proběhl v nativním rozlišení....
derek píše:asi jsem nedával pozor, ale proč nechceš projektor fullhd ? ten 2,35 je jiný poměr, než 16:9, ne ? tzn, nebude to zlobit ?
derek píše:ehm, mám jednu debilní otázku...když už se výrobci zařízení shodli, že neexistuje nic lepšího než tv 16:9...proč se takhle netočí i nové filmy ? myslím, 2,35 je prostě fajn, ale když mám menší tv, tak to prostě nevyužiju, nejdu tak proti sobě ? zvláš´t když jako velká společnost vyrábím tv i filmy najednou ??? bychom se taky mohli pomalu dočkat toho, že na každej film budeme mít jinou tv aby obraz proběhl v nativním rozlišení....
Piskotek píše:Jinak ta Panamorphni předsádka se dá celkem snadno vyrobit. Viděl jsem někde na netu docela podrobny navod. Bedna sice nevypadá profi, ale stací pár sikovných rukou a za pár korun máte bednu s posuvným zrcátkem doma.
Piskotek píše:Ostatne me sirokouhlejsí filmy nevadí, já si do cerného spodního pruhu dávám titulky, aby mi neprekázeli v obraze
Piskotek píše:Rozlišení sice menší, ale rozdíl oproti full 1080 je jen nepatrný v domácích podmínkách. ... Podstatnější je kvalitní zdroj videosnímku, než samotný projektor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník