tomiisek píše:Každopádně za 4 měsíce problémy se clem skončí a bude konečně klid.
tomiisek píše:d.f.h: Uvítal bych dodatečnou změnu názvu vlákna na Pozor na clo u The Hut! Současný název je dost zavádějící a vytváří dojem, že The Hut jsou podvodníci...
Nick007 píše:tomiisek píše:Každopádně za 4 měsíce problémy se clem skončí a bude konečně klid.
Můžeš to trochu víc rozvést? Neslyšel jsem, že by končily celní kontroly. Jak to tedy bude v budoucnu?
d.f.h píše:tomiisek píše:d.f.h: Uvítal bych dodatečnou změnu názvu vlákna na Pozor na clo u The Hut! Současný název je dost zavádějící a vytváří dojem, že The Hut jsou podvodníci...
Není problém. Jaký by měl být nový název?
st39.6 píše:limit je myslim 30 eur, nebo neco pod. postovne se pocita i nepocita, zalezi jaky ceny uvede prodejce na baleni.
jinak limit na pristi rok by se mel zvednout na tri stovky, jestli se nepletu
Papinak píše:Bohužel další peníze 95 až 185 Kč si účtuje pošta za zastupování v celním řízení - idiot jsem jim podepsal plnou moc
tomiisek píše:Papinak píše:Bohužel další peníze 95 až 185 Kč si účtuje pošta za zastupování v celním řízení - idiot jsem jim podepsal plnou moc
Určitě České poště nedávat souhlas k celnímu zastupování!!! Za každou zásilku nad 22 EUR si Česká pošta k DPH přiúčtuje paušální poplatek 180 Kč za celní zastupování, u zásilek pod 22 EUR pak paušální poplatek za zahájení celního zastupování (vychytrale si řeknou o doložení výpisu z účtu, že zásilka skutečně stále méně než 22 EUR, a vydělají si tak i u zásilek, jež clu ani zdanění nepodléhají).
Capo píše:anyways, myslíte, že se to časem zase vrátí na tu hranici 150 eur, nebo už nejspíš ne?
tomiisek píše:Capo píše:anyways, myslíte, že se to časem zase vrátí na tu hranici 150 eur, nebo už nejspíš ne?
Když budou přetrvávat současné problémy, tak je snad naděje na 50 eur, na původních 150 eur už ale nejspíš ne. Resp. je možné, že Česká pošta začne tu a tam levné zásilky propouštět (samozřejmě jenom u adresátů bez plné moci, hlupáky si pěkně zkásne). Pomohlo by tomu, kdyby co nejvíc lidí podávalo stížnosti na nestíhání České pošty.
Capo píše:Buď jsem narazil na nepoctivce, anebo už začli propouštět zásilky lehce nad 22 eur. Měl jsem z US Amazonu dva filmy dohromady i s poštovnym za 36 dolarů čili cca 25 eur
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků