Během července nastaly změny v termínech vydání Blu-ray Tmavomodrý svět, přesouvá se na termín pro půjčovny 27.7, v prodeji od 5.8.
Blu-ray Kolja se zatím posouvá na dobu neurčitou (podzim tohoto roku)
eko píše:Diky za info sefe Jeste jsem zahlednul ze tam v bonusech je uvedena Obecna Skola takze predpokladam ze by mela "brzo" taky vyjit na blucku.Vite nekdo neco vic?
st39.6 píše:pred chvilkou jsem film zapnul a po obrazove strance bohuzel spatne, velke zklamani. nevim, jak je na tom DVD, ale tohle nikoho nepotesi. vic v brzke recenzi
st39.6 píše:pred chvilkou jsem film zapnul a po obrazove strance bohuzel spatne, velke zklamani. nevim, jak je na tom DVD, ale tohle nikoho nepotesi. vic v brzke recenzi
pavelx píše:Tak jsem konečně viděl na Blu-ray Tmavomodrý svět i Kolju. Tmavomodrý svět mě velmi příjemně překvapil - obraz se mi zdál velmi dobrý a ostrý, zvuk také, takže celkově spokojenost (DVD jsem nikdy neviděl). Kolja je na Blu-ray teda nic moc, jak píšete, DNR ten film totálně zrušil (viz dokument o natáčení na Blu-ray, co je v 1080i a 4:3 - je obrazově lepší než samotný film). Ale oproti DVD, které jsem viděl týden před Blu-ray, je to ohromný rozdíl, hlavně z toho důvodu, že DVD má naprosto otřesný obraz - brutální komprese zrušila naprosto všechny detaily.
st39.6 píše:Udelal bych malej clanek, kde bych HDTV a BD srovnal a zkusil bych pritom zkontaktovat jak CT1, tak MagicBox (nebo kdo to u nas distribuuje), aby se vyjadrili k puvodu kopii a k jejich kvalite ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník