martinhamr píše:a1a2a3 píše:Chtel bych se jenom zeptat jak je to s jazykovou podporou. Pokud to koupim v Nemecku bude to podporovat i anglictinu?
Bude,je to jako PS3. Navolíš si co potřebuješ.
a1a2a3 píše:Bylo to zde uz receno. Nicmene muzete nekdo potvrdit, ze skutecne se da Nova HD z pozemniho vysilani nahravat na harddisk v mpeg4 v rozliseni 1920x1080 (1080p). Pokud ano kolik to zabira mista na disku?
nogod píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat, na jednu věc. Televizi máme v našem městě kabelovou a začíná vysílat v DVB-C. Takže pokud bych si chtěl koupit PlayTv, musel bych si sehnat anténu a přijímat signál vzduchem?!... Bohužel ale nevím, jaký by tu byl signál...
Filas píše:Tak už mám play TV doma, ale mám taky problém s posunutým časem. Když tam dám OTHER COUNTRY, tak je čas o hodinu napřed, když volím jinou zemi, třeba Německo, tak je čas o hodinu pozadu. Vyřešili jste alespoň někdo toto posunutí času?
d.f.h píše:Díky za sepsání zkušeností. Se vším v podstatě souhlasím (časové pásmo mám ovšem v pořádku, takže to jde), na druhou stranu je potřeba si uvědomit, že ta "krabička" samotná vlastně nic neumí, všechno je jen otázka firmware, který se může neomezeně vyvíjet. Samozřejmě jsou tu HW limity PlayTV, ale jinak se myslím máme ještě na co těšit.
videofan píše:Tak jsem se stal také majitelem TV krabičky a sice nejsem zklamaný, ale čekal jsem více, hlavně v bodu 8, to je největší zklamání ...
Klady:
1) funguje čeština (v EPG), což u výrobků Sony nebývalo zvykem, ale časy se mění
2) záznamy lze na 2 kroky dostat na ext. disk / flash v transportním streamu MPEG-2, což se dá přehrát na PC (= kdekoli na notebooku, nejsem omezen PS3 + TV)
3) kvalita obrazu se jeví slušná, zatím srovnatelné s kabelovkou, ale tam mám box připojený jen SCART RGB (plazma Panasonic ale upscaluje slušně)
Zápory:
4) max. 10 minut prodloužení času nahrávání po plánovaném konci pořadu mnohdy nestačí (ale na HDD rekordéru pro kabelovku mám jen 8 minut - ale viz. další bod)
5) nepřišel jsem zatím na to, jak zadat ručně nahrávku (od - do), ve volbě Schedule, jsem nic takového nenašel, nastavení nahrávání pouze konkrétního pořadu je někdy omezující (ale možná to tam je)
6) nelze setřídit programy jako to mám všude jinde (ČT1, ČT2 a pak to ostatní)
7) EPG je časově posunuté o 2 hodiny, a to jsem nastavil "other country" a v "date and time settings" letní čas "daylight saving"
8) ačkoli má Play TV dva tunery, dokáže nahrávat i z jednoho packetu jen jeden pořad současně, při nastavení druhého dá vybrat, který chci nahrávat (HDD rekordér pro kabelovku umí nahrát až 4 pořady současně, ze 2 packetů)
9) na upravenou společnou anténuá jsem nechytil žádné HD vysílání (zde bude problém asi jinde než v Play TV, i když ve specifikaci nebyl uveden MPEG-4, jen MPEG-2)
Ostatní:
10) mám obavy jak se bude PS3 chovat při hraní, zda záznamy nebudou poškozené výpadky, přece jenom je to primárně herní konzole a ne HDD rekordér
Závěr: slušná hračka, ale za ty peníze šlo pořídit i něco lepšího.
wasill píše:5) - je to tam, myslím že ve "find and record" je manual "record"
7) - musíš si s tím jak říkáš pohrát, daylight settings a tak
9) - to je právě záhada, jak jsem tady řešil, na TV přes stejnou anténu NOVU HD a CT HD chtím a slyším (ale TV nemá MPEG-4), kdežto na PlayTV nevidím ani neslyším, zato chytnu z jiného multiplexu Primu HD, ale nedá se z ní hahrávat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků