martinhamr píše:Koukal jsem na různé recievery a u některých značek jsou dva dálkové ovladače.Například u Yamahy. Jaké to má praktické užití,nějak jsem to nepochopil.
Modena píše:martinhamr píše:Koukal jsem na různé recievery a u některých značek jsou dva dálkové ovladače.Například u Yamahy. Jaké to má praktické užití,nějak jsem to nepochopil.
Ty nechápeš asi víc věcí, viď . . .![]()
Ten druhý ovladač je určen :
1.pro ZONE 2/3, abys nemusel jak tydýt běhat s jedním ovladačem po bytě
2.pro ty, co si vystačí s ovládáním základních fcí (mnoha tlačítek na větším UDO se bojí, aby nezmáčkli něco blbě, páč i ten jejich AV silič jim instaloval kvůlivá jejich lamerství pan prodavač)
martinhamr píše:Takže zóna II: hmm a jak to prosímtě dosvítí na reciever třeba přes zeď nebo za roh? Nebo to má ještě v krabici terminál s kabelem na infrapříjem? Nějak jsem nezaregistroval.
Fujitsu píše:Opravdu je to s tema dvěma ovladačemi pravda? Pokukuju po Yamaze RX-V363 a na oficiálních stránkách mají na obrázku velký ovladač, kdežto na českých jsem všude našel pouze ten malý a zmínka o dvou ovladačích nikde není. Opravdu tedy dostanu oba dva, ikdyž to koupím u nás? Jinak jaký na ten receiver máte názor? Díky
one.man píše:Ten velkej je pro Julinka a malej pro Cikrta, aby se mu vešel do tlapiček - pardon, do ručiček...
martinhamr píše:one.man píše:Ten velkej je pro Julinka a malej pro Cikrta, aby se mu vešel do tlapiček - pardon, do ručiček...
Né že bych neměl smysl pro humor,ale tyhle vtipy jsou myslím hodně pod úrovní lidí na tomto fóru.
d.f.h píše:martinhamr píše:one.man píše:Ten velkej je pro Julinka a malej pro Cikrta, aby se mu vešel do tlapiček - pardon, do ručiček...
Né že bych neměl smysl pro humor,ale tyhle vtipy jsou myslím hodně pod úrovní lidí na tomto fóru.
Mno, ne že by se to sem vůbec hodilo, ale dle mého názoru je celá tuzemská politika hodně pod úrovní, a nejen lidí na tomhle fóru
Zpět na Receivery a zesilovače
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník