TARRASCO píše:Díky za vaše názory dříve jsem uvažoval o třídu nižší ale rozdíl je strašně malý myslím tím finanční.Tak doufám že to bude dobrý na nějaký ten rok.A mimochodem uvažuji jestli nemám prodat PS3 a koupit Nějaký přehrávač co je lepší hry nehraji nějak moc sem tam to nějaké demo ale moc mě to nebaví.
TARRASCO píše:Díky za vaše názory dříve jsem uvažoval o třídu nižší ale rozdíl je strašně malý myslím tím finanční.Tak doufám že to bude dobrý na nějaký ten rok.A mimochodem uvažuji jestli nemám prodat PS3 a koupit Nějaký přehrávač co je lepší hry nehraji nějak moc sem tam to nějaké demo ale moc mě to nebaví.
martinhamr píše:PS3 neumí poslat signál v bitstreamu ... ať již HD nebo neHD. Nadruhou stranu rád bych viděl nějaký BD přehrávač kterej je tak svižnej,nebo se přibližuje svojí rychlostí,jako je PS3.
Nick007 píše:martinhamr píše:PS3 neumí poslat signál v bitstreamu ... ať již HD nebo neHD. Nadruhou stranu rád bych viděl nějaký BD přehrávač kterej je tak svižnej,nebo se přibližuje svojí rychlostí,jako je PS3.
Proč si nenastavíš bitstream u Dolby Digital a DTS? Ten přeci funguje
TARRASCO píše:Tak jak jsem uvedl jsou moc pěkné jo ale myslím že dát za repro kolem 60 000,- je velké sousto i pro nějakého zazobance ale na druhou stranu na bednách by se šetřit nemělo nemám li pravdu?
Zpět na Receivery a zesilovače
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků