martinhamr píše:Tak jsem ti chtěl původně poradit,ale když jsem došel ke slovu počítač,tak mě napadá jedině jedna věta. Kup si blu ray přehrávač Pochybuju,ale mohu se mýlit,že PC zvládne tak kvalitně reprodukovat zvuk a i obraz vzhledem k tvému novému vybavení.
martinhamr píše:Dokáže zvuková karta na PC pustit ven zvuk jako bitstream ?
eko píše:http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=3324
martinhamr píše:Ale o bitstreamu jsem se tam nic nedočetl...
Of course, driver support is critical and it appears that ASUS has the new features working properly at this time. I only had limited time with the test system but touted features such as 7.1 channel, 24-bit/192kHz LPCM output through HDMI worked properly. Even more impressive was the seamless support for bitstreaming DTS-HD Master Audio and Dolby TrueHD during BD playback with several recent titles. This support is based on both PAPS and AACS content schemes.
martinhamr píše:No ale za ty peníze... Nejlevnější Blu ray přehrávače jsou již pod 5 tisíc. A řekl bych se scela luxusnější obsluhou.
tomiisek píše:Rád bych zneužil tématu propojení PC a receiveru. U PC mám výstupy pouze jackové (jeden pro přední pár repro, druhý pro zadní pár repro atd.) a pak už jen žlutý SPDIF. Rád bych přehrával své MP3 přes receiver, jaký kabel mám pořídit, stačí obyčejný koaxiální? Rád bych nechal v jacku aktivní repráky a pro receiver využil SPDIF. Navíc mi taky není jasné, jak nastavím, aby šel zvuk zrovna přes SPDIF a ne přes jack a naopak... Díky.
martin.m píše:Zdravím, právě jsem si pořídil receiver Onkyo HT-R960 v sadě HT-S9100THX, jedná se prakticky o vylepšený receiver 606 doplněný o certifikaci THX. Problém je v tom že dokud byl počítač připojený přímo k projektoru tak vše fungovalo, ale když jsem mezi projektor a počítač zapojil receiver pomocí HDMI, tak počítač má problém s detekcí připojeného zařízení, když dám v panelu nvidia vyhledat monitory tak se receiver zobrazí jako HT-R960, ale hned zase zmizí, když to zkouším chvíli déle a dám rychle uložit tak to funguje, ale pouze do restartu počítače. Může se jednat o závadu na receiveru ? Nemáte někdo podobné zkušenosti s receivery Onkyo? Ve windows bych mohl vypnout detekci monitorů, ale chci se nejdřív přesvědčit zda se nejedná o závadu receiveru.
Zdravim,
ja osobne mel problemy s propojenim 606tky s pocitacem. Problem byl v tom, ze jediny vstup schopny zpracovat signal u PC byl HDMI1 (standardne namapovany na DVD). Mel jsem kabel nejdriv pripojeny do HDMI 4 (game/tv) a tam byl problem s detekci. Takze jsem si premapoval blu-ray na HDMI4 a PC na HDMI1 a uz funguje vsechno jak ma, vcetne HD zvuku.
martin.m píše:
Dík za informaci, až budu doma vyzkouším. Jinak k těm připomínkám ohledně toho že je lepší blu-ray tak to je samozřejmě pravda, ale pouze co se týká obsluhy (a i to nemusí být pravda, já svůj HTPC ovládám kompletně přes iPhone via wifi a je to celkem luxus) Počítač toho dokáže poslat do receiveru mnohem víc než zvuk z filmu, např z her atd.. A navíc umí více formátů např. MKVA co se týká kvality reprodukce to vyřeší výše zmíněná zvuková karta, uvažuji o ni delší dobu a předpokládám že na vánoce bude doma
Zpět na Receivery a zesilovače
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků