Já jsem z Marantzu 6003 úplně hotovej, je to lahůdka, a to už mi rukama pár receiverů prošlo. Zvukově jedna báseň, vzhledově jsem hezčí receiver ještě neviděl. Navíc nechybí pár luxusních bonusů navíc, jako třeba 2 HDMI výstupy 1.3 či kompletně podsvětlený plně programovatelný dálkový ovladač (a dokonce moc pěkný a lehoučký s LCD displejem). Samozřejmostí je pasivní chlazení, na rozdíl od jiných receiverů není vůbec slyšet, zda je v provozu, a navíc se i bez větráčků vůbec nezahřívá, což mne vyloženě udivuje. On má tedy celou krabici proděravělou, ale o to suprovější je vidět krásný vnitřek. Taky je všeobecně chválen za jedno z nejsnadnějších ovládání, nastavit by ho měl zvládnout i úplný laik. Umí přehrávat USB, má i nějaký sofistikovaný program pro vylepšení zvuku MP3. Nenašel jsem nic, co by mohlo způsobit nějaké zklamání, to se mi dosud nestalo. A co se přednesu hudby týká, troufnu si tvrdit, že šlape na paty slušným zesilovačům. Jen teď bohužel Marantz zvýšil MOC na 33.000,- Kč, takže je dost možné, že e-shopy uvádějící ještě cenu kolem 27k, dost možná po objednání sdělí, že jej nejsou schopni dodat pod 30k