Krtek píše:Myslím si, že tohle omezení nemá význam, alespoň zatím. Pokud sem chodí lidi co píškou k věci, nespamují a neléčí si svoje komplexy přes internet jako je tomu na některých jiných webech, přijde mi to zbytečné. Navíc kdo sem chce chodit častěj, tak se stejně zaregistruje. Opisovat pořád dokola kontrolní písmenka je docela vopruz.
Don píše:Krtek píše:Myslím si, že tohle omezení nemá význam, alespoň zatím. Pokud sem chodí lidi co píškou k věci, nespamují a neléčí si svoje komplexy přes internet jako je tomu na některých jiných webech, přijde mi to zbytečné. Navíc kdo sem chce chodit častěj, tak se stejně zaregistruje. Opisovat pořád dokola kontrolní písmenka je docela vopruz.
Neboj se, dočkáš se...
Don píše:Krtek píše:Myslím si, že tohle omezení nemá význam, alespoň zatím. Pokud sem chodí lidi co píškou k věci, nespamují a neléčí si svoje komplexy přes internet jako je tomu na některých jiných webech, přijde mi to zbytečné. Navíc kdo sem chce chodit častěj, tak se stejně zaregistruje. Opisovat pořád dokola kontrolní písmenka je docela vopruz.
Neboj se, dočkáš se...
d.f.h píše:Vida, tak to vypadá celkem jasně. O weekendu provedu příslušné úpravy.
olda píše:d.f.h píše:Vida, tak to vypadá celkem jasně. O weekendu provedu příslušné úpravy.
je mi to v celku asi jedno ,já jen že jsem si vzpomenul na to,že když chci něco kváknout na seznamu ,tak musím skotačit jak tele
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků