st39.6 píše:ja videl novej design a ted uz tu mam zas ten starej
martinhamr píše:Nechci být za rejpala,ale to jsi měl Dane udělat již dávno. Ta pomalost při načítání nebyla jen poslední dobou.
Každopádně teď to lítá jak F16 A to je dobře.
tomiisek píše:Změna obrovská. Vlastně mě ta zdejší pomalost vždy udivovala.
d.f.h píše:Každopádně jsem rád, že je změna znát na první pohled. Brzy přijdou další!
tomiisek píše:d.f.h píše:Každopádně jsem rád, že je změna znát na první pohled. Brzy přijdou další!
Smarja, brzdi, abychom tu rychlost pak vubec stihali
d.f.h píše:Doufám, že je všem jasné, kdo to tady všechno platí
Juta píše:O pomalosti fóra jsem tu už psal od samého začátku a bohužel mě nikdo nebral vážně. Proto se divím že najednou všichni obrátili. No hlavně že už se to načítá normálně.
Juta píše:No každopádně teď to jede normálně. Mě jen zarazilo jak najednou všichni píšou že to jelo pomalu a teď se to zrychlilo. Prohlížečem to není i když Ty jsi tehdá psal (z onoho jistého jména se kterým nechceš mít nic společného) že je to pomalé. Odpověděl jsi že to pro IE optimalizovat nebudeš. Stížnost to byla jediná. To je pravda. Taky nás sem ale pravidelně chodí deset a půl, takže podle toho se závěry dělat nedají.
Juta píše:Můj názor je ten, že komerční web by měl podporovat všechny prohlížeče pokud to s ním provozovatel myslí trochu vážně. Tím spíš že jsi programátor je to tak trochu ostuda. Mě by asi vadilo kdyby se můj web někomu načítal pomalu a proto jsem si ho nechal zoptimalizovat na všechny prohlížeče a naskočí hned.
Juta píše:V pohodě. Nemusíš se hned topořit
- Kód: Vybrat vše
Tohle není komerční web, aspoň ne v pravém slova smyslu, protože mě neživí.
Ale nabízíš placenou reklamu, tak nevím jaký je v tom rozdíl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník