d.f.h píše:Každopádně pod každým filmovým záznamem na HDmag.cz je diskuse, kam si může každý psát co chce - takže i svůj dojem z filmu
Krtek píše:Takže co bych uvítal je hodnocení BR disků jako takových. Ne obsah filmu. Zajímala by mne kvalita obrazu a zvuku, bonusy a celkové technické provedení disku jako takového. Odkud je a za kolik, případně další poznatky a dojmy.
d.f.h píše:No a já se tím snažím naznačit, že se díky tomu (zatím) prostě nikam nedostaneme
Krtek píše:Takže co bych uvítal je hodnocení BR disků jako takových. Ne obsah filmu. Zajímala by mne kvalita obrazu a zvuku, bonusy a celkové technické provedení disku jako takového.
Odkud je a za kolik, případně další poznatky a dojmy
Krtek píše:Capo:
Tak to je pak těžký. S takovými názory se tento web opravdu nehne z místa. Je to přesně jak píše D.F.H. To pak tento web nemusí existovat vůbec, protože všechno už v podstatě někde napsáno je. A proč bych měl něco psát a věnovat tomu nějaký čas, když si to můžu klidně přečíst jinde a nestojí mne to žádnou námahu, že jo.
Zapomeň na recenze. Byl to blbej nápad.
st39.6 píše:oni mu to urcite opravily
ale je fakt, ze by me to taky zajimalo. sice uz ji nectu, ale je dobre vedet : )
Je vidět, že Premiere čteš asi poprvé, protože ona vychází jenom v mini verzi. Nebudu psát co píšu a co ne, protože 80% článků je tam bez podpisu a taky nebudu pak číst blbé narážky. Dělám to několik let ve svém volném čase a zadarmo.
Zkus taky něco užitečného napsat jen tak když opovrhuješ nabídkami jiných. Můžeš třeba sem.
st39.6 píše:je to ta Premiere, ne ten Premier
krtku tak rekni svoje jmeno. jestli jsou to kvalitni texty, coz by mely bejt, kdyz se je nebojej publikovat, tak se prece neni za co stydet a nebyl by to podnet k nejakym narazkam. takhle to akorat vypada, jako by ses chlubil cizim perim. a v premiere se podepisuje snad vsechno, ne (teda pokud nemluvime o sloupkovejch novinkach, takovy to "ten bude hrat tamhle")? Premiere sem par roku odebiral a sem tam se k ni dostanu i ted.
Vazne by me to zajimalo. Nereknu, kdybyses tim porad nechlubil, ale v konkretnich souvislostech to velmi rad zminujes a pak sam nechces rict zadnej konkretni priklad
To ale není vůbec pravda. Chápu že jsi toto číslo koupil jen omylem protože byl na titulní straně Hlellboy 2, ale musíš se taky podívat dovnitř.
Capo píše:Krtek píše:Capo:
To ale není vůbec pravda. Chápu že jsi toto číslo koupil jen omylem protože byl na titulní straně Hlellboy 2, ale musíš se taky podívat dovnitř.
Tady jde krásně vidět, že tvoje chápání je zcela mimo. Vůbec nemůžeš vědět, jak se ke mě to číslo dostalo, ale děláš závěry.Nerozumuj už pls, protože ty tvoje dezinformace se prostě nemůžou nechat ladem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník