st39.6 píše:je to ta Premiere, ne ten Premier
krtku tak rekni svoje jmeno. jestli jsou to kvalitni texty, coz by mely bejt, kdyz se je nebojej publikovat, tak se prece neni za co stydet a nebyl by to podnet k nejakym narazkam. takhle to akorat vypada, jako by ses chlubil cizim perim. a v premiere se podepisuje snad vsechno, ne (teda pokud nemluvime o sloupkovejch novinkach, takovy to "ten bude hrat tamhle")? Premiere sem par roku odebiral a sem tam se k ni dostanu i ted.
Vazne by me to zajimalo. Nereknu, kdybyses tim porad nechlubil, ale v konkretnich souvislostech to velmi rad zminujes a pak sam nechces rict zadnej konkretni priklad
Krtek píše:Capo:
To ale není vůbec pravda. Chápu že jsi toto číslo koupil jen omylem protože byl na titulní straně Hlellboy 2, ale musíš se taky podívat dovnitř.
Capo píše:Krtek píše:Capo:
To ale není vůbec pravda. Chápu že jsi toto číslo koupil jen omylem protože byl na titulní straně Hlellboy 2, ale musíš se taky podívat dovnitř.
Tady jde krásně vidět, že tvoje chápání je zcela mimo. Vůbec nemůžeš vědět, jak se ke mě to číslo dostalo, ale děláš závěry.Nerozumuj už pls, protože ty tvoje dezinformace se prostě nemůžou nechat ladem.
Krtek píše:No tak nejspíš sis to koupil v trafice ne ? To číslo vyšlo už v pátek a na netu asi nebude. Je mi jedno jak se k Tobě to číslo dostalo nebo jestli sis ho jen prohlídl někde v Tescu ale nevím co to má společnýho s obsahem a už vůbec s tímto webem. Potom kdo je mimo.
Capo píše:Krtek píše:Ale tohle už je silnej OT.
Krtek píše:To je pravda, ale pořád jsi neodpověděl jak Ty sám přispěješ k tomu aby tento web byl co nejlepší a aby se o něm dozvědělo co nejvíc lidí.
No odpovědi se asi nedočkám.
st39.6 píše:a podle tebe by mel kazdej nejak "prispivat k tomu, aby byl web co nejlepsi", aby na nej vubec mohl chodit?
d.f.h píše:OK, takže by to mělo být nové samostatné fórum nebo subfórum? V jaké sekci?
d.f.h píše:Opačná situace, tedy že by na základě kvalitního flákna na fóru vzniknul článek na HDmag.cz, má jeden problém - kdo ty články bude psát?
tomiisek píše:d.f.h píše:Opačná situace, tedy že by na základě kvalitního flákna na fóru vzniknul článek na HDmag.cz, má jeden problém - kdo ty články bude psát?
Optimálně někdo, kdo by dané problematice rozuměl
tomasg píše:Slo by udelat galerii BR titulu ala toto?
d.f.h píše:tomasg píše:Slo by udelat galerii BR titulu ala toto?
Bez přihlášení se tam nedostanu a registrovat se mi nechce... Ve zkratce - o co přesně jde?
tomasg píše:d.f.h píše:tomasg píše:Slo by udelat galerii BR titulu ala toto?
Bez přihlášení se tam nedostanu a registrovat se mi nechce... Ve zkratce - o co přesně jde?
Jde o abecedni seznam titulu, kde u kazdyho titulu je par informaci a obrazky baleni. Nevim jak ostatni, ale ja se pred koupi koukam, jak dane baleni vypada.
d.f.h píše:A to jsou obyčejná vydání, něbo nějaké sběratelské edice? Protože u obyčejných to snad ani nemá cenu - na HDmag.cz k nim obaly máme. No u sběratelských by se to zase docela špatně zjišťovalo...
A kromě toho když už to někde funguje, tak proč zbytečně tříštit síly a pokoušet se znovu o to samé?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků