hopik píše:Je perfektni ze nekdo zridil toto forum, doufam ze se bude rozrustat a bude mit velkou navsevnot, protoze toto tema je velmi zajimave a hlavne jeste bude zajimave.
Capo píše:jojo, taky mě to potěšilo, na něco takovýho jsem čekal, díky d.f.h.
Hlavně sem koukejte všichni natáhnout svoje HD pozitivní kamarády, ať si máme o čem povídat. To nás pak bude těšit ještě víc!
Capo píše:Hlavně sem koukejte všichni natáhnout svoje HD pozitivní kamarády, ať si máme o čem povídat. To nás pak bude těšit ještě víc!
Heh, kolik myslíš, že jich je? Např. u nás v práci je cca 70 zaměstnanců, z toho asi dva ví něco málo o HD a jednoho to zajímá asi tak jak mě, jinak v mojem okolí není nikdo, kdo by něco o HD věděl, kromě rodiny samozřejmě, ale ti to ví ode mě, a stejně jsou z toho zmatení a nerozumí tomu furt )....HD je u nás prostě teprve u zrodu
HDlover píše:Capo píše:Hlavně sem koukejte všichni natáhnout svoje HD pozitivní kamarády, ať si máme o čem povídat. To nás pak bude těšit ještě víc!
Heh, kolik myslíš, že jich je? Např. u nás v práci je cca 70 zaměstnanců, z toho asi dva ví něco málo o HD a jednoho to zajímá asi tak jak mě, jinak v mojem okolí není nikdo, kdo by něco o HD věděl, kromě rodiny samozřejmě, ale ti to ví ode mě, a stejně jsou z toho zmatení a nerozumí tomu furt )....HD je u nás prostě teprve u zrodu
Takhle presne je to u me taky akorat misto prace je skola...
d.f.h píše:Aha, no a jak to teď funguje, kam se uživatel po přihlášení dostane? Abych řekl pravdu, tak používám trvalé přihlášení, takže nevím jak se to má nebo nemá chovat. Můžu se samořejmě mrknout, jestli se to dá nějak ovlivnit.
Don píše:Nešlo by zakázat anonymní vkládání postů? Kdo má opravdu zájem o diskuzi, tak se zaregistruje...
Don píše:Nešlo by zakázat anonymní vkládání postů? Kdo má opravdu zájem o diskuzi, tak se zaregistruje...
Dave píše:Dane kdy bude recenze na tu jablokivici..? Bude taky v posledním stereu videu..
J.F.M. píše:Když napíši příspěvek a odešlu jej,a dám zpět objeví se mi stránka že vypršela platnost.
lukasx píše:Z hlavnich stranek hdmagu zmizel odkaz na tohle forum ( Ja to mam tak, ze naladim HDmag, poctu co je noveho a potom plynule se presunu sem. To ze zmizel odkaz me docela mrzi
d.f.h píše:Diskusní fórum 1080p.cz je zatím opravdu v plenkách. Mohou se zde vyskytnout problémy a chyby, na které je třeba upozornit, aby byly opraveny. Také zde asi chybí některé funkce, které jsou možná obvyklé na jiných fórech - ty mohou být přidány. Stačí se jen ozvat.
Zpět na Připomínky, dotazy a chyby
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník