eko píše:hm tak dnes mi dosla ta redukce hdmi/dvi a stejne mi to porad snizuje rozliseni na 960/540schvalne sem si zkusil i ten bd advisor a vsechno mam zelene
takze opet sem nasrany
koupim si mechaniku koupim si filmy nemuzu se na ne kouknout v plne kvalite!stahnu si zalohu a vse jede jak ma
co na to rict...
eko píše:ano video connection type mam digital with hdcp ale bohuzel neco mi to rozliseni downgradeuje
kolodej30 píše:jsem si to myslel...
a co doporucujete za sw na BD do compu? Jaky je nejlepsi? PowerDVD 8 ultra? Doporucte prosim..)
Hawkeye píše:Proč si chceš pořizovat BD mechaniku, když už máš PS3?
JIHORDA píše:Jak je to s přehráváním BD disků na pc do monitoru? Je potřeba nějaký full hd monitor, nebo je to záležitost nastavení v pc? Jsem úplná lama, tak prosím nějak polopaticky. Především mi jde o to, zda pc dokáže hladce bez škubání přehrát BD. Co vše je k tomu potřeba?
JIHORDA píše:No, ta část o pc je pro mě za ty léta tak trochu teoreticky pochopitelná, ale ohledně monitoru mám chaos. Protože už se mi nechce dál řešit to věčný cukání obrazu na plasmě, /přítelkyně se zlobí a bd ji nezajímají/, uvažuju, že bych si ve svým kamrlíku vytvořil takový mini home cinema:)))/jenom pro sebe/. Co jsem zatím jen tak zběžně shlédl, jsou monitory přímo s označením full hd a pak jsou jiné, označované různými rozlišeními... takže pod rozlišení dnešního full hd nic nekupovat? U monitorů s označením full hd jsem viděl ceny cca 30 000kč. Chtěl bych tak 22", existují nějaké levnější?? Budu pročmuchávat web, ale raději se zeptám...
Zpět na Mechaniky a vypalovačky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník