eko píše:rantirak píše:eko píše:rantirak
udelej to podle Nick007 a budes to mit bez problemu
- Dvě složky: BDMV & CERTIFICATE
- Uvnitř složky CERTIFICATE by měla být prázdná složka: BACKUP
- Uvnitř BDMV by mělo být následujících 8 složek: BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST, STREAM, AUXDATA, BDJO, JAR, META a 2 bdmv soubory
- Složka BACKUP (ve složce BDMV) by měla obsahovat: CLIPINF, PLAYLIST, BDJO (prázdná) & 2 bdmv soubory
Přesně tak to tam je a nejde.Třeba to dělám celé špatně.Ripnu film na HD pomocí AnyDVD 6.5.2.0.Pak dám v tsmuxeru vytvořit blu ray (nechám načíst film a ořežu zvuky a titulky aby se to vešlo na BD-R) no a vzniknou ty dvě složky BDMV a CERTIFICATE kde to přesně sedí podle Nick007.Dám vypálit v neru pomocí UDF 2.5 a stejně nejde,ale v počítači jo,tak kde to dělám špatně. Díky
To bude asi tim ze TSMUXER tru hd neumi zpracovat,musis tam zadat aby to predelal na ac3,jinak to blbne.jinak za prve slozku certifikate nemusis palit je zvbytecna
hm jednou jsem zkusil neco orezat z 50GB na 25GB bd-r ale nesla mi prehrat audio stopa dolby true hd na sony SONY BDP-S350,pritom na pc mi hrala normalne takze od te doby uz nic nezmensujukazdopadne pokud chces zalohu na bd-r 1:1 (25-50GB) tak bych to delal podle toho co tady dal nick007
pokud uz chces zmensovat z 50GB na 25GB tak to ti opravdu nepomuzu
Version 1.2.6:
- Added Dolby True HD support
Nick007 píše:Od kdy neumí tsMuxer pracovat s DD TrueHD?Version 1.2.6:
(nyní je verze 1.8.8)
alibababa píše:nevite nekdo nahodou kde maji bd-re dl disky skladem?
eko píše:Nick007 píše:Od kdy neumí tsMuxer pracovat s DD TrueHD?Version 1.2.6:
(nyní je verze 1.8.8)
zkusel jsem zmensovat jeden film s verzi tsMuxeR_1.8.4_b_ a pote co sem ho vypalil na jednovrstve bd-r tak mi nehrala na stolnim prehravaci(bdp-s350) dolby true hd audio stopa ale kdyz sem pustil tu samou placku v mechanice na pc tak normalne hrala
eko píše:Nick007 píše:Od kdy neumí tsMuxer pracovat s DD TrueHD?Version 1.2.6:
(nyní je verze 1.8.8)
immortal píše:A uz si to zkousel,neco jinyho je o tom cist a neco jinyho to zkusit tu verzi 1.88 mam uz dva mesice neni nova a tru hd opet nejde trha se.Ja je tam tru hd zvuk objevi se zatrzitko downconverd TRU HD to AC3 takze si to zkus a pak pis ze to jde.Nestaci jen otrocky cist co kde kdo napise,musis to obcas taky zkusit vime.Ja te klidne poslu screen ty 1.88 verze a ty me posli ten tvuj co te truhd jde.A hlavne kde si ho stah kdyz neni ani ne strankach vyrobce.
Nick007 píše:immortal píše:A uz si to zkousel,neco jinyho je o tom cist a neco jinyho to zkusit tu verzi 1.88 mam uz dva mesice neni nova a tru hd opet nejde trha se.Ja je tam tru hd zvuk objevi se zatrzitko downconverd TRU HD to AC3 takze si to zkus a pak pis ze to jde.Nestaci jen otrocky cist co kde kdo napise,musis to obcas taky zkusit vime.Ja te klidne poslu screen ty 1.88 verze a ty me posli ten tvuj co te truhd jde.A hlavne kde si ho stah kdyz neni ani ne strankach vyrobce.
Hm, tak máš pravdu. Co jsem si pohledal, tak muxovat Dolby TrueHD fakt zatím ještě neumí. Před nedávnem jsem z nějakého dokumentu extrahoval Dolby TrueHD stopu a myslel jsem, že jsem to dělal v něm, už je to dávno, tak to asi bylo v mkvtoolnix
Nick007 píše:Ono to v některém budoucím updatu určitě bude, nevidím důvod, proč by to nemohlo jít. Já tohle naštěstí neřeším, už dávno jsem se zamiloval do Matroska kontejneru, který (už) např. umožňuje bez problému smuxovat AVC stream s Dolby True HD/DTS HD MA. A co se týče verzatility, HTPC FTW!
Panzer.Dragon píše:je nejakej program kterej mi ukaze co kterej stream znamena? v origo strukture bd
Panzer.Dragon píše:pouzivam jen hlavni stream protoze z usb disku neni mozny zachovat origo bd menu pro pouziti v ps3,tak bych si rad jeste prebral bonusy u 300 a eventuelne si je pridal taky do hlavniho streamu
Panzer.Dragon píše:jo uz to vidim par sem zkusil pustit a nesly ale v tech asi bonusy nebyly,tak to projdu takhle sice jich je 39 ale co se da delat..dik
Nick007 píše:Filmů, který maj bonusy v HD je kupa - Wall-e, Temný rytíř, Indiana Jones (tuším), Tropická bouře, Madagaskar 2, Oko dravce, Doba ledová, Transformers, Piráti z Karibiku, Blízká setkání třetího druhu, Clerks 2, Ghost in the Shell a určitě jich je ještě mnohem víc, ale o těchhle vím na 100%.
rantirak píše:AHOJ
Mám na vás dotaz. Mám stolní blu ray přehrávač sony S350.Mám problém na něm přehrát vypálené BD-R s filmem. Přehrávač ho vidí jako BD-R? Ale jestliže film vypálím na BD-RW tak ho přehraje normálně bez problému. Vidí ho jako BD-RW/BDMV. Nerozumím tomu, nemá někdo prosím podobné zkušenosti a možná řešení? Díky (přehrávač jsem aktualizoval přes internet to taky nepomohlo)
Zpět na Mechaniky a vypalovačky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků