immortal píše:rantirak píše:AHOJ
Mám na vás dotaz. Mám stolní blu ray přehrávač sony S350.Mám problém na něm přehrát vypálené BD-R s filmem. Přehrávač ho vidí jako BD-R? Ale jestliže film vypálím na BD-RW tak ho přehraje normálně bez problému. Vidí ho jako BD-RW/BDMV. Nerozumím tomu, nemá někdo prosím podobné zkušenosti a možná řešení? Díky (přehrávač jsem aktualizoval přes internet to taky nepomohlo)
A umi tvuj sony BD-R,jinak jestli palis na bd-re stejne jako na bd-r musi to videt.Jak to palis v cem a jak
eko píše:Mam taky Sony bdp-s350 a zkousel sem zalohovat jak na bd-re tak na bd-r a vse mi jede jak ve stolnim prehravaci tak na pc v mechanice takze v prehravaci pravdepodobne problem nebude...
V neru jsem ale nepalil vse jsem delal pomoci programu ImgBurn.
rantirak píše:eko píše:Mam taky Sony bdp-s350 a zkousel sem zalohovat jak na bd-re tak na bd-r a vse mi jede jak ve stolnim prehravaci tak na pc v mechanice takze v prehravaci pravdepodobne problem nebude...
A je nějaké speciální nastavení toho programu,nebo ho nechat tak jak je a pálit?Dík
rantirak píše:eko píše:Mam taky Sony bdp-s350 a zkousel sem zalohovat jak na bd-re tak na bd-r a vse mi jede jak ve stolnim prehravaci tak na pc v mechanice takze v prehravaci pravdepodobne problem nebude...
A je nějaké speciální nastavení toho programu,nebo ho nechat tak jak je a pálit?Dík
eko píše:rantirak píše:eko píše:Mam taky Sony bdp-s350 a zkousel sem zalohovat jak na bd-re tak na bd-r a vse mi jede jak ve stolnim prehravaci tak na pc v mechanice takze v prehravaci pravdepodobne problem nebude...
Ne,nic specialniho jsem nenastavovalKoukni tady http://forum.hdmag.cz/viewtopic.php?f=8&t=1424&start=25 tady Nick007 pise jak vytvorit iso image v programu ImgBurn (create image file from files/folders) a ten pote muzes krasne vypalit jak pomoci zmineneho programu ImgBurn (write image file to disc) tak podle me i v Nero 7,8...
immortal píše:Pro image burn nemusis delat zadny iso kde jste to slyseli.Vypali to i ty slozky BDMV a certifikate.Image burn jsem pouzil uz asi na 25 kousku. NERO jsem uplne vymazal je to hrozna sracka.V image burn nemusim delat zadna nastaveni (krome udf ale image si to pamatuje) vse jde samo a navic muzu palit co chci,iso,nebo jenom slozku bdmv takze nemusi to byt zrovna iso.Proste me to nacte i BDMV a hotovo.
eko píše:immortal píše:Pro image burn nemusis delat zadny iso kde jste to slyseli.Vypali to i ty slozky BDMV a certifikate.Image burn jsem pouzil uz asi na 25 kousku. NERO jsem uplne vymazal je to hrozna sracka.V image burn nemusim delat zadna nastaveni (krome udf ale image si to pamatuje) vse jde samo a navic muzu palit co chci,iso,nebo jenom slozku bdmv takze nemusi to byt zrovna iso.Proste me to nacte i BDMV a hotovo.
Jo to je mozne ja to iso delal kvuli tomu abych to prehral v power dvd 8.
immortal píše:eko píše:immortal píše:Pro image burn nemusis delat zadny iso kde jste to slyseli.Vypali to i ty slozky BDMV a certifikate.Image burn jsem pouzil uz asi na 25 kousku. NERO jsem uplne vymazal je to hrozna sracka.V image burn nemusim delat zadna nastaveni (krome udf ale image si to pamatuje) vse jde samo a navic muzu palit co chci,iso,nebo jenom slozku bdmv takze nemusi to byt zrovna iso.Proste me to nacte i BDMV a hotovo.
Jo to je mozne ja to iso delal kvuli tomu abych to prehral v power dvd 8.
Opet nechapu proc,pustim si vse z bd aniz bych musel vse nejak porad predelavat a ruzne menit.Natahnu bd do pc, co chci pusitm nemusis to delat do iso.Kdyz rozbalis stream je tam vse v m2ts na kterykoliv kliknes hraje,pokud je to bonus hraje bonus,pokus je to film hraje film pokud je to jen menu je tam menu,nechapu proc porad delate vse slozite se spoustou softu.Udelas iso na to musis mit daemon a podobne srani na cely den.Ja seradim m2ts podle velikosti a asi vim ze 2 mb nebude bonus,takze pokud je tam par velkych m2ts souboru vim ze je to bonus a podobne a pustim si to.ale predelavat to do iso,pak nacitat do virtualni mechaniky jen abych pustil co jde klikne pustit ze slozky nechapu.Nebo vymazu ze slozky stream film,a vse ostatni vypalim na bd-re a zustane me menu a bonusy,ty si pustim a stolnim prehravaci a pak klidne smaznu a vypalim film.
rantirak píše:Já jsem zastánce hned pálit,na počítači se na to dívat mě prostě nebaví.
rantirak píše:Ale fakt je,že to jde spustit v počítači bez toho,aby se muselo dělat zdlouhavě iso.
Nick007 píše:rantirak píše:Já jsem zastánce hned pálit,na počítači se na to dívat mě prostě nebaví.
A co lidi, co používají PC jako přehrávač, hm?rantirak píše:Ale fakt je,že to jde spustit v počítači bez toho,aby se muselo dělat zdlouhavě iso.
Ano m2ts stream spustíte kdekoliv, ale plnohodnotné BD včetně menu a bonusů ne. V PowerDVD 7 spousta novějších filmů nejde a PowerDVD 8 BD z HDD nenačte, pouze z virtuálky.
immortal: Proč teda na ty média ty menu vůbec dávaj, když si to může člověk všechno pustit přímo z jednotlivých souborů? Navíc každej na přehrávání BD nepotřebuje BD-RE mechaniku, imho HTPC je mnohem mnohem univerzálnější a stylem klik cvak a jedu se ovládat nechá taky. A nemusím přemýšlet o zlevnění oboustranných BD placekKaždej má prostě jiný možnosti a podle toho si přizpůsobí postupy.
eko píše:immortal
Ja zas opet nechapu co resis ty,uz sem to psal i v jinem vlakne proc iso![]()
V cem jinem si mam prehrat Blu-ray na pc jako celek
Samozrejme pokud si chci prehrat jen nektere soubory z bd tak mi to prehraje i kmplayer a podobne programy jenze aby mi to prehraly bez trhani tak budu muset do pc nahravat spoustu sracek (kodeku) a to se mi fakt nechce
Takze si udelam to iso a sem spokojeny
immortal píše:proc si rovnou nenatahne ten film do pc jako iso
Nick007 píše:immortal píše:proc si rovnou nenatahne ten film do pc jako iso
Co já vím, třeba to médium nemá "přímo u sebe", co ty víš
Nick007 píše:immortal píše:proc si rovnou nenatahne ten film do pc jako iso
Co já vím, třeba to médium nemá "přímo u sebe", co ty víš
eko píše:immortal
Tak jak pise Nick007...Disk nemam fyzicky u sebe cili musim pracovat s tim co mam na disku.
eko píše:tak snazim se to s immortalem vesvetlit pres icq...
eko píše:eko píše:tak snazim se to s immortalem vesvetlit pres icq...
takze marna snaha asi mluvim do dubuma proste svuj nazor na vec a vsichni ostatni jsou paka a navic pry porad otravuju s iso soubory
koncim debatu s timto panem
Zpět na Mechaniky a vypalovačky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků