shark píše:uznavam, ze vetsinou originalni hlas je lepsi .
shark píše:nemyslim si, ze travolta nebo willis maji lepsi hlas nez cz daberi.
Hawkeye píše:Krtek: Nemyslím, že dabing kazí herecké výkony, ale nemá cenu, abychom se o to hádali.
"V některých případech si to ani sami režiséři nepřejí a film tak vychází celosvětově pouze v angličtině s CZ titulky."
To je pravda, ale je nutno zdůraznit, že zahraniční režiséži nemají (ne vlastní vinou) možnost posoudit, zda by jejich filmu český či jiný dabing uškodil.
Ale hlavní je mít tu možnost volby, ať si každý poslouchá, co chce. Na většině "dévédéček" je sice pouze originál, takže ta možnost volby tak trochu víc pokulhává, ale to už je na jinou debatu
Takže jsi tu verzi s dabingem chtěl taky
Krtek píše:Asi jak co. Mě to připadne jako by ten obraz na některých DVD byl resize z něčeho. Je to samá kostka. Přece není možný, abych měl na vypáleném DVD s kompresí mnohem lepší obraz než o originálu z trafiky, který má 7,5 GB bez bonusů.
Nedávno jsme se známým srovnávali Ramba. Já mám přímo originál z Bontonu který má cca 7,3 GB, Kámoš má Ramba z AHA a ten má 5,6 GB (se stejnou výbavou) a další kámoš má z TV Duelu, ten má 4 GB a je bez bonusů. A to je na těch 4 GB i DTS. Je to nekoukatelný. Ramba si objednám v plechu na BR z USA. Jen čekám až koncem května vyjde 4 díl a vezmu je všechny. Pro mne je to taková nostalgie.
Dnes vyjde v trafice Zelená míle, která má přes 3 hodiny, tak jsem zvědav. U nás už je několik let beznadějně vyprodaná, tak doufám, že to bude koukatelný.
Krtek píše:A jakej má ta jednička obraz ? Trojku brát nebudeš ?
Tady je boxster 1-3 díl, tak bych chtěl vzít ten
http://www.amazon.com/Rambo-1-3-Boxset- ... 254&sr=1-2
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník