ztrapnim se prvni, pak to doufam pude jak po masle
 ztrapnim se prvni, pak to doufam pude jak po masle

Modena píše: st39.6
To jich moc nemáš . . .
 . A kromě toho nerozhoduje kvantita, ale kvalita. Já už žhavím foťák, jen si tady ještě něco vyříím a pak na to vlítnu. Nebude to sice taky nic moc, ale já jsem spokojený.
. A kromě toho nerozhoduje kvantita, ale kvalita. Já už žhavím foťák, jen si tady ještě něco vyříím a pak na to vlítnu. Nebude to sice taky nic moc, ale já jsem spokojený.

st39.6 píše:hele sefe, jak vypada ten terminator?

d.f.h píše:st39.6 píše:hele sefe, jak vypada ten terminator?
Mno... řekněme slušně. Odpovídajícím způsobem vzhledem ke stáří filmu a použitým trikovým technologiím. Pokud se někomu například závěrečná scéna v továrně nějak nezdála už na DVD, tak tady je to ještě markantnější. Já si to na Blu-ray pořídil hlavně z nostalgie, tenhle film je pro mě naprostý kult, který překonává asi jen dvojka.

Dave píše:Lol koukám že se Vám ty police pěkně prohejbaj. Ovšem šéfe ty kolekce jsou móóóc pěkný. Hlavně asi ta od Kubrika bude mazec.
a těch peněz když si to člověk představí.. 6,- obal, 6,- DVD, no a ten obal je zdarma když víte jak a kde ..

Ještě, že jsem většinu věcí od Warnerů (toho Kubricka nevyjímaje) sehnal za výprodejovou cenu, když u nás hoši rušili zastoupení.
 Ještě, že jsem většinu věcí od Warnerů (toho Kubricka nevyjímaje) sehnal za výprodejovou cenu, když u nás hoši rušili zastoupení.

Dave píše:d.f.h píše:st39.6 píše:hele sefe, jak vypada ten terminator?
Mno... řekněme slušně. Odpovídajícím způsobem vzhledem ke stáří filmu a použitým trikovým technologiím. Pokud se někomu například závěrečná scéna v továrně nějak nezdála už na DVD, tak tady je to ještě markantnější. Já si to na Blu-ray pořídil hlavně z nostalgie, tenhle film je pro mě naprostý kult, který překonává asi jen dvojka.
jj. zrovna dnes říkali že bude čtyřka. Samozřejmě bez Guvernéra.
 Zbytečnej film. Celá dosavadní trilogie je přece postavená na mimice a hereckým projevu právě Arnieho!
 Zbytečnej film. Celá dosavadní trilogie je přece postavená na mimice a hereckým projevu právě Arnieho!  

(bonusy?). jinak ti naprosto rozumim, s tim, ze si to koupim, uz si nejakou chvilku pohravam, ten film miluju a hodne mi ve sbirce chybi
 (bonusy?). jinak ti naprosto rozumim, s tim, ze si to koupim, uz si nejakou chvilku pohravam, ten film miluju a hodne mi ve sbirce chybi

st39.6 píše:ten kubrick je fakt nadhera, taky ulitavam na podobnejch balenich (jen takovou norm.rodinku bych asi nekkoupil
 . Vida, ta na fotkách není, mají ji půjčenou rodiče. A pár dalších věcí.
. Vida, ta na fotkách není, mají ji půjčenou rodiče. A pár dalších věcí.

, jen se za to nestyd. neboj, on nas madona urcite vsechny stejne utre, jak ho tak ctu
 , jen se za to nestyd. neboj, on nas madona urcite vsechny stejne utre, jak ho tak ctu 

Don píše:Jak to tak pozoruji, tak se můžu jít zahrabat...
 . Musíš to ale fotit z hóóódně velký dálky aby ti nikdo nepřečetl názvy titulů..
 . Musíš to ale fotit z hóóódně velký dálky aby ti nikdo nepřečetl názvy titulů..  . To by pak byl podvod..
 . To by pak byl podvod.. 

Modrej jsem zatím jen 4x
 Modrej jsem zatím jen 4x

Nechci mít komplex...
 Nechci mít komplex... 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník